پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۵:۴۵

تداوم نقض آتش بس در یمن از سوی سعودی ها و مزدوران آنها

تداوم نقض آتش بس در یمن از سوی سعودی ها و مزدوران آنها

متجاوزان سعودی و مزدوران آنها همچنان به نقض آتش بس در یمن ادامه می دهند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سبا، متجاوزان سعودی و مزدوران آنها همچنان به نقض آتش بس در یمن ادامه می دهند و طی ساعات گذشته آتش بس را در شماری از استان های این کشور نقض کردند.

یک منبع نظامی اعلام کرد که مزدوران متجاوز منطقه المدرب در بخش الوازعیه استان تعز را مورد تیراندازی سنگین خود قرار دادند. به گفته این منبع مزدوران متجاوز مواضع ارتش و کمیته های مردمی در منطقه «ملح» در بخش «نهم» استان صنعاء را بمباران کرده و همزمان با پرواز جنگنده های سعودی منطقه «مبدعه» را نیز هدف قرار دادند.

در استان مارب نیز مزدوران متجاوز به بمباران توپخانه ای مناطق پراکنده در بخش صرواح ادامه دادند که این حملات با پرواز جنگنده های سعودی همراه بود. در همین حال شبکه المسیره بامداد دوشنبه از پرواز گسترده جنگنده های سعودی در آسمان استان های الحدیده و تعز خبر داد.

این در حالی است که مذاکرات صلح یمن در کویت در حال برگزاری است. ائتلاف متجاوز علیه یمن به سرکردگی عربستان به هنگام آغاز آتش بس در یمن اعلام کرده بود که به آتش بس پایبند خواهد بود.

کد خبر 3659578

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha