به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله سید محمد شاهچراغی در خطبه های نمازجمعه این هفته سمنان به میزبانی مصلای نمازجمعه این شهر، با بیان اینکه نمایندگان خبرگان رهبری انقلابی هستند و راه انقلاب و کشور را با عزم و اراده پولادین و توکل بر خداوند ادامه خواهند داد، ابراز داشت: نمایندگان مجلس خبرگان رهبری بار دیگر نشان دادند در خط ولایت و اسلام ناب محمدی(ص) گام برمیدارند و همواره مدافع ولایت هستند؛ دشمن خواب این را ببیند که بتواند در ارکان اصلی نظام اسلامی خللی وارد سازد.
وی افزود: امروز دشمن با حمله به نهادهای انقلابی نظام اسلامی ازجمله مجلس خبرگان رهبری قصد دارد عملکرد و کارکردهای آن را زیرسؤال ببرد، اما هرگز موفق نخواهد شد چرا که خبرگان برای نظام، از نظام و در نظام جمهوری اسلامی ایران ادامه حیات می دهد و این صلابت همواره خارچشم دشمنان بوده است.
خبرگان آب پاکی را بر دست دشمنان ریخت
نماینده ولی فقیه در استان سمنان با بیان اینکه مردم نمی گذارند دشمنان به اهداف شومشان در قبال نظام دست یابند، گفت: حضور در صحنه مردم ایران اسلامی همیشه آب پاکی را بر روی دست پلیدان عالم ریخته است که نمونه آن را در انتخابات خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی می توان دید.
آیت الله شاهچراغی ضمن اشاره به انتخاب آیت الله جنتی به عنوان رئیس مجلس خبرگان رهبری به مدت دوسال، ابراز داشت: یکبار دیگر خبرگان نشان دادند که در لحظات حساس بهترین تصمیم ها را می گیرند.
وی افزود: مجلس خبرگان رهبری همواره از ارکان اصلی نظام اسلامی بوده و اثرگذاری خاص خود را در برهههای مختلف داشته است و بدون شک، از این پس نیز همچون گذشته انقلابی میماند و از سوی دیگر باید گفت این مجلس به نمایندگان و اعضایی که در راه حق و آرمان های ولایت فقیه گام برمی دارند نیاز دارد که در این بین به حق آیت الله جنتی برازنده ریاست مجلس خبرگان رهبری هستند.
حج تمتع ۹۵ با مشکلاتی روبرو است
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه تمتع۹۵ با مشکلاتی روبرو خواهد بود، گفت: متاسفانه حج تمتع در سال جاری با مشکلاتی روبه رو است و هنوز نمایندگان ایرانی و عربستانی به توافق نهایی برای اعزام مردم مسلمان ایران به خانه خدا نرسیدند، رفتار سعودی ها بسیار نگران کننده به نظر می رسد این مشکلات به زودی رفع شود.
آیت الله شاهچراغی با محکوم کردن اقدامات آل سعود، ابراز داشت: امیدواریم روزی دست این خاندان ملعون از برگزاری حج ابراهیمی کوتاه شده تا همه مسلمانان بتوانند از این آئین معنوی به خوبی بهره مند شوند.
وی افزود: در آستانه ماه مبارک رمضان از همه مردم می خواهیم تا برای سرنگونی آل سعود دعا کنند.
نظر شما