پیام‌نما

وَآتِ ذَا الْقُرْبَى حَقَّهُ وَالْمِسْكِينَ وَابْنَ السَّبِيلِ وَلَا تُبَذِّرْ تَبْذِيرًا * * * و حقّ خویشاوندان و حقّ تهیدست و از راه مانده را بپرداز، و هیچ گونه اسراف و ولخرجی مکن.* * * ز مسكين بكن دستگيرى تو چند / بده حق ابن السبيل نژند

۹ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۲۰

مدیرجهاد کشاورزی شهرستان بوشهر:

۱۶ هزار تن گندم در اراضی شهرستان بوشهر برداشت شد

۱۶ هزار تن گندم در اراضی شهرستان بوشهر برداشت شد

بوشهر - مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر گفت: از ۱۳۰ هزار تن گندم تولید شده در استان بوشهر بیش از ۱۶هزار و ۲۰۰ تن آن در شهرستان بوشهر تولید شده که مقام دوم تولید گندم در استان را به‌دست آورد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از جهاد کشاورزی بوشهر، ابراهیم دانا با بیان اینکه گندم بیش از ۹۸ درصد اراضی این شهرستان برداشت شده است اظهار داشت: امسال محصول گندم از نظر کمی و کیفی به سبب بارش‌های مناسب باران نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

وی با اشاره به برداشت ۱۳۰ هزار تن گندم در استان بوشهر خاطر نشان کرد: کشاورزان شهرستان بوشهر موفق شدند با تولید ۱۶ هزار و ۲۰۰ تن گندم از مزارع آبی و دیم نخستین رکورد و کسب مقام دوم تولید گندم را در استان در سال زراعی جاری به نام خود ثبت کنند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر برگزاری کلاس‌های آموزشی و ترویجی و تامین به موقع نهاده‌ها را نقش مهمی در افزایش تولید دانست و افزود: رها سازی به موقع آب از سد رئیسعلی دلواری برای آبیاری تکمیلی، تامین به موقع کمباین و نظارت بر امر برداشت و همکاری سایر نهادهای ذیربط از عوامل موثر در افزایش تولید گندم در این شهرستان بوده است.

کد خبر 3670943

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha