پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۰ خرداد ۱۳۹۵، ۲۲:۳۰

عدم مدیریت آتش پاسارگاد را ۳۵ ساعته کرد/ همچنان نیروهای مردمی

عدم مدیریت آتش پاسارگاد را ۳۵ ساعته کرد/ همچنان نیروهای مردمی

شیراز _ با گذشت بیش از ۳۵ ساعت از آغاز بحران در منطقه تنگ بلاغی پاسارگاد آتش همچنان درختان ۵۰۰ ساله را از بین می برد.

به گزارش خبرنگار مهر، بیش از ۳۵ ساعت پیش بحران آتش سوزی در تنگ بلاغی پاسارگاد آغاز شد و با اینکه گروه های مختلف مردمی از شهرستانهای همجوار با امکانات شخصی و محدود در منطقه حاضر شدند اما همچنان درختان ۲۰۰ تا ۵۰۰ ساله منطقه در حال سوختن است.

عدم دسترسی به منطقه آتش باعث گردید که وجود بالگرد برای کمک رسانی در اولویت قرار گیرد که عدم مدیریت مناسب در زمان بحران باعث شد بالگردی به منطقه اعزام شود که گنجایش ۲ نفر داشت.

وعده های مسئولین محقق نشد و ساعات اولیه که بهترین زمان برای مقابله با این بحران بود از بین رفت و آتش به روز دوم رسید.

روز اول حدود ۲۵۰۰ هکتار از جنگلهای منطقه پاسارگاد از بین رفت.

از ساعات اولیه روز دوم آتش سوزی بازهم نیروهای مردمی و بسیج بودند که به طور گسترده وارد عمل شدند و بالگرد نیز برای رساندن نیروی تازه نفس وارد منطقه شد و با حضور نیروهای ارتش و سپاه عملیات مهار به خوبی انجام شد اما خاموش شدن آتش در بخشی از این منطقه باعث خوشحالی زودهنگام شد و همگان آتش زیر خاکستر را فراموش کردند و مجدد آتش شعله کشید.

هواپیمای آب پاش دو سرویس عملیات انجام داد که به دلیل ارتفاع زیاد چندان کاری از آب ساخته نشد.

بالگردهای مرکز هم به شیراز و منطقه بحران نرسید که در مجموع این اتفاقات باعث خستگی بخش زیادی از گروه های مردمی گردید.

اما امشب برای منطقه تنگ بلاغی بسیار حساس است زیرا وزش باد مجدد آتش زیر خاکستر را شعله ور می کند در زمانیکه نیروی اندکی در منطقه حاضر است.

طبق گفته مسئولین نیروهای مدیریت بحران کشور صبح فردا در منطقه حاضر خواهند شد اما به طور حتم اگر شاهد وزش باد در منطقه باشیم بخش زیادی از جنگلها و حیوانات این محدوده طبیعی از بین خواهد رفت.

به گفته حاضرین در منطقه تا این لحظه حدود ۳ هزار هکتار از بین رفته است.

کد خبر 3681865

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • پیمان فتحی ۰۰:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۱
      0 0
      لطفا هرکس میتواند به ما کمک کند
    • ایرانی ۰۶:۰۸ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۱
      0 0
      اونیکه میتونه دلش نمیسوزه. اونیکه دلش میسوزه نمیتونه
    • حسین زارعی ۱۰:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۲۱
      0 0
      خواهش میکنم اونایی که تو منطقه هستند به داد درختان و حیوانات منطقه پاسارگاد برسند. اونجا متعلق به همه ایران است