پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۳ خرداد ۱۳۹۵، ۱۲:۳۲

مدیر اداره امور محصولات پژوهشی حوزه:

کرسی‌های آزاداندیشی در مراکز حوزوی ساماندهی شد

کرسی‌های آزاداندیشی در مراکز حوزوی ساماندهی شد

مدیر اداره امور محصولات پژوهشی حوزه از ساماندهی کرسی‌های آزاداندیشی در مراکز حوزوی خبر داد. 

مجتبی فرهنگیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: روش‌های آموزشی حوزه علمیه از دیرباز تاکنون زمینه موثری برای مباحثه، مجادله علمی و مناظره در خصوص موضوعات مختلف علمی را فراهم کرده است.

وی گفت: نقدکردن دیدگاه بزرگان و اساتید در حوزه علمیه یک روش جاری است و سهم بخشی از تولید دانش دینی از این بحث‌ها و برخورد آزادانه و نقادانه به دیدگاه و قرائت‌های پیش از یک موضوع بوده است.

به گفته فرهنگیان، در سال‌های گذشته به فراخور توسعه و رشدی که حوزه علمیه در تولید دانش‌های دینی داشته، کرسی‌های آزاداندیشی در مراکز حوزوی تخصصی و پژوهشی رشد داشته است.

مدیر اداره امور محصولات پژوهشی حوزه گفت: حوزه علمیه در این زمینه تکاپوی خوبی نشان داده و گام‌های موثری برداشته است.

وی ادامه داد: گرچه نارسایی‌هایی در روند برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی وجود دارد ولی حوزه علمیه در آهنگ پرشتاب برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، پیشرو بوده است.

فرهنگیان از ساماندهی کرسی‌های آزاداندیشی در مراکز حوزوی خبر داد و تاکید کرد: در سال‌های اخیر مراکز تخصصی و پژوهشی کار برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی را در موضوعات مختلف انجام می‌دادند ولی این کار در یکی دو سال اخیر روشمندتر و سازماندهی شده انجام می‌شود و حتی کرسی‌های آزاداندیشی در مراکز استانی هم برگزار می‌شود.

کد خبر 3683695

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha