پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۸ تیر ۱۳۹۵، ۱۹:۵۱

در نشست با هیات مدیره دو باشگاه؛

وزیر ورزش خواستاراعلام رقم قرارداد بازیکنان استقلال و پرسپولیس شد

وزیر ورزش خواستاراعلام رقم قرارداد بازیکنان استقلال و پرسپولیس شد

وزیر ورزش و جوانان از اعضای هیات مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس خواست در پایان فصل نقل و انتقالات لیگ شانزدهم رقم قرارداد بازیکنان دو تیم را به طور شفاف و دقیق اعلام کنند.

به گزارش خبرنگار مهر، اعضای جدید هیات مدیره دو باشگاه استقلال و پرسپولیس عصر سه شنبه در نشست های جداگانه ای با محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان دیدار و گفتگو کردند و شنونده نقطه نظرات رئیس مجمع دو باشگاه بودند.

یکی از مواردی که در این نشست مد نظر محمود گودرزی بود، شفاف شدن رقم قرارداد بازیکنان دو تیم استقلال و پرسپولیس بود.

وزیر ورزش و جوانان در این نشست تاکید کرد پس از پایان فصل نقل و انتقالات رقم قراردادهای این فصل بازیکنان هر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از سوی هیات مدیره ها به وزارت ورزش اعلام شود تا برای اطلاع عموم در اختیار مردم و رسانه ها قرار گیرد.

مازیار ناظمی رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان در گفتگو با خبرنگار مهر این خبر را تایید کرد.

کد خبر 3697562

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • رضا باقری ۰۴:۱۰ - ۱۳۹۵/۰۴/۰۹
      0 0
      با سلام ضمن تشکر از وزیر ورزش بنظر من بایستی همه قراردادهای بازیکنان شفاف اعلام شود تا معلوم شود که حقوق یک مدیر یا استاد دانشگاه با یک فوتبالیست چقدر تفاوت دارد و بعد نظام تصمیم بگیرد مدیر و استاد برای مملکت مهم هست یا یک فوتبالیست؟