پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۹ تیر ۱۳۹۵، ۱۳:۲۱

مسئول اجرايی شدن اقتصاد مقاومتی در وزارت علوم منصوب شد

مسئول اجرايی شدن اقتصاد مقاومتی در وزارت علوم منصوب شد

وزیر علوم، با صدور حکمی معاون پژوهش و فناوری این وزارتخانه را به سمت مسئول پیگیری اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی در وزارت علوم منصوب کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر محمد فرهادی طی حکمی وحید احمدی معاون پژوهش و فناوری این وزارت را به عنوان مسئول پیگیری طرح های اقتصاد مقاومتی این وزارت منصوب کرد.

در حکم انتصاب احمدی، بازنگری و اصلاح نظام آموزش عالی در جهت ارزش آفرینی و کارآفرینی و طراحی الگوی تغییر و ارتقای نقش دانشگاه ها در حل مشکلات کلان دستگاهی و بنگاه های اقتصادی کشور به عنوان ماموریت اصلی مورد تاکید قرار گرفته است.

در ادامه این حکم آمده است: لازم است تدوین برنامه عملیاتی در چارچوب منشور پروژه ها طبق برنامه زمان بندی صورت پذیرد و به طور مستمر گزارش اقدام های به عمل آمده به دبیرخانه ستاد گزارش شود. در همین راستا کلیه معاونت ها و مدیران وزارت و دستگاه های تابعه همکاری و هماهنگی لازم را به عمل خواهند آورد .

گفتنی است این انتصاب در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری برای تحقق اقتصاد مقاومتی و براساس مصوبه جلسه مورخ ۱۶فروردین ۹۵ (هجدهمین جلسه) ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی و  به استناد مصوبه شماره ۸۵۰۰۱/ت ۵۲۴۴۲ ه مورخ   ۳۱ شهریور۹۴ هیات وزیران صورت گرفته است.

کد خبر 3698076

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha