پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۲۱ تیر ۱۳۹۵، ۱۴:۱۳

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان:

بیش از ۲۷۰۰ دستگاه کنتور هوشمند بر روی چاه‌های همدان نصب شد

بیش از ۲۷۰۰ دستگاه کنتور هوشمند بر روی چاه‌های همدان نصب شد

همدان - مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان از نصب دو هزار و ۷۷۱ دستگاه کنتور هوشمند بر روی چاه‌های همدان خبر داد.

مرتضی عزالدین در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تاکنون دو هزار و ۷۷۱ دستگاه کنتور هوشمند بر روی چاه‌های همدان نصب شده است، گفت: از این تعداد هزار و ۹۲۲ دستگاه کنتور هوشمند بر روی چاه‌های کشاورزی نصب شده است.

وی با بیان اینکه تا پایان سال جاری نیز ۲۰۰۰ دستگاه کنتور هوشمند بر روی چاه‌های آب در استان همدان نصب می‌شود، گفت: کنترل، نگهداری و تعمیرات در سازه‌های موجود در بخش صنعت آب اهمیت بالایی دارد.

عزالدین همچنین بااشاره به انجام بیش از ۲۰۰۰ مورد بازدید از چاه‌های استان همدان عنوان کرد: نتیجه این بازدیدها جلوگیری از اضافه‌برداشت ۳۳۰ چاه کشاورزی بوده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای همدان یادآور شد: از سال ۹۳ تاکنون ۱۵۶۰حلقه چاه غیرمجاز در استان همدان مسدود و ۱۵۴ میلیون مترمکعب در مصرف منابع آبی همدان صرفه‌جویی شده است.

وی با تاکید بر اینکه انسداد ۷۰۰ حلقه چاه غیرمجاز در سال گذشته سبب صرفه‌جویی ۵۸ میلیون مترمکعبی در منابع آبی زیرزمینی شده است، عنوان کرد: در موضوع صرفه‌جویی فضای مناسبی برای کار و تلاش وجود دارد تا در بخش صنعت و کشاورزی با اجرای صرفه‌جویی و افزایش بهره‌وری به دستاوردهای مناسبی دست یابیم.

عزالدین تاکید کرد: براساس هدفگذاری صورت گرفته امسال ۵۵۰ حلقه چاه غیرمجاز در همدان مسدود می‌شود که تاکنون ۲۰۰ حلقه مسدود و ۱۵ میلیون مترمکعب در مصرف آب صرفه‌جویی شده است.

کد خبر 3710513

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha