به گزارش خبرگزاري "مهر" به نقل از روابط عمومي و امور بين المللي موسسه استاندارد، تا كنون در 5 مرحله قبل اجراي هماهنگ 225 قلم از مجموعه 485 قلم كالاهاي مشمول استاندارد اجباري در سراسر كشور اجرا شده كه با شروع مرحله ششم از چهارم شهريور نظارت جامع بر 65 فرآورده ديگر به صورت كشوري به اجرا در خواهد آمد.
اين اقلام شامل كالاهاي وابسته به گروه هاي غذايي و كشاورزي، شيميايي، نساجي، بسته بندي، ساختماني و معدني، مهندسي پزشكي، برق و الكترونيك، مكانيك و فلز شناسي و خودرو و نيرو محركه هستند.
موسسه استاندارد تصريح مي كند: نتايج به دست آمده از اجراي طرح نشان دهنده استقبال مصرف كنندگان از يك سو افزايش كيفيت كالاهاي موجود در سبد مصرفي مردم و توجه جدي توليد كنندگان به رعايت الزامات استاندارد و رويكرد جدي آنان به انتظارات عمومي مبني بر ارتقاء سطح كيفيت محصولات و تعهد به توليد بر اساس ضوابط استاندارد است.
نظر شما