۲۶ تیر ۱۳۹۵، ۱۰:۱۱

دبیر شورای اطلاع رسانی استان قزوین:

نمایندگان دولت در استان قزوین در اطلاع رسانی فعال عمل کنند

نمایندگان دولت در استان قزوین در اطلاع رسانی فعال عمل کنند

قزوین- دبیر شورای اطلاع رسانی استان قزوین گفت: نمایندگان عالی دولت، مدیران کل ستادی، استانداری، فرمانداران و بخشداران باید با برنامه ریزی در حوزه اطلاع رسانی فعال عمل کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل اداره کل روابط عمومی استانداری قزوین، نصرت الله علیرضایی در این باره اظهارداشت: پیرو مصوبه همایش فرمانداران و بخشداران استان درخصوص تمهید مقدمات و انجام هماهنگی لازم از سوی اداره کل روابط عمومی استانداری به منظور انعکاس دستاوردها ی دولت و فعال کردن بیشتر مدیران کل ستادی استانداری، فرمانداری ها و بخشداری ها انجام شده است.

علیرضایی خواستار برنامه ریزی و هماهنگی لازم  درحوزه اطلاع رسانی و تعامل با رسانه ها در ۱۰ محور جداگانه شد.

مدیرکل روابط عمومی استانداری بیان کرد: از فرمانداران و بخشداران استان درخواست می کنیم بر اساس تاکید استاندار محترم نسبت به برنامه ریزی و هماهنگی درخصوص موارد و محورهای ده گانه اقدام لازم مبذول و گزارشی از فعالیت ها و اقدامات انجام شده را به صورت مستمر و همراه با مستندات برای استحضار استاندار به این اداره کل  ارسال کنند.

وی تصریح کرد: برگزاری نشست های خبری در فواصل زمانی معین حداقل به صورت فصلی، دعوت از رسانه ها و خبرنگاران در تمامی جلسات، نشست ها و برنامه های غیرمحرمانه، استفاده از تریبون های مختلف به منظور تبیین و تشریح گفتمان و سیاست های دولت اعم از صدا و سیما، نماز جمعه، محافل و مساجد، رسانه های جمعی، فضای مجازی و شبکه های اجتماعی، تقویت وتجهیز روابط عمومی سازمانها و ادارات در سطح شهرستان ها و مناطق و حمایت، تقویت و همکاری لازم با اصحاب رسانه و خبر و تقدیر از فعالان رسانه ای درحوزه تحت امر در این برنامه مورد توجه است.

علیرضایی بیان کرد: پاسخگویی جامع، سریع و دقیق به سوالات خبرنگاران و فراهم کردن تسهیلات و بستر لازم جهت دسترسی اصحاب رسانه و خبر به اطلاعات عمومی براساس قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات، مواجهه منطقی، به موقع و اخلاقی با انتقاد، شایعات و ابهام  درخصوص عملکرد دولت در حوزه فعالیت هر دستگاه، برنامه ریزی و هماهنگی درخصوص بازدید اصحاب رسانه از فعالیت ها، خدمات و دستاوردهای دولت، تهیه و تدوین گزارش عملکرد و انتشار آن در سطح رسانه های جمعی  واستفاده از ظرفیت تبلیغات محیطی و فضاسازی شهری برای معرفی وانعکاس دستاوردها و خدمات دولت از محورهای دیگر است.

علیرضایی یادآورشد: اداره کل روابط عمومی استانداری برای هرگونه همکاری و همراهی در راستای اجرای کامل، دقیق و اثربخش تمامی محورها و بندهای دهگانه آماده است.

کد خبر 3714409

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha