۲۷ تیر ۱۳۹۵، ۱۴:۲۰

مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی تولید روستایی استان همدان:

۱۵۰۰ تن گندم گواهی‌شده توسط تعاون روستایی همدان خریداری شد

۱۵۰۰ تن گندم گواهی‌شده توسط تعاون روستایی همدان خریداری شد

همدان - مدیرعامل اتحادیه شرکت‌های تعاونی تولید روستایی استان همدان گفت: تاکنون ۱۵۰۰ تن گندم دیم گواهی‌شده توسط این اتحادیه از کشاورزان استان همدان خریداری‌شده است.

رضا خزایی در گفتگو با مهر با بیان اینکه تاکنون ۱۵۰۰ تن گندم دیم گواهی‌شده توسط اتحادیه شرکت‌های تعاونی تولید روستایی استان همدان از کشاورزان خریداری‌شده است، گفت: گواهی بذر با تائید ژنتیکی و فیزیکی و با اطمینان بخشی به کشاورزان برای کشت، سبب افزایش تولید و بهره‌وری محصول می‌شود.

وی ادامه داد: سال گذشته اتحادیه تعاونی تولید استان همدان ۷۵۰ تن بذر گواهی‌شده گندم تولید کرد.

خزایی یادآور شد: هم‌اکنون اتحادیه شرکت‌های تعاونی تولید روستایی استان همدان در حال خریداری گندم گواهی‌شده از پیمانکاران بذری طرف قرارداد است .

وی گفت: با توجه به عملکرد مطلوب این اتحادیه سهمیه تولید گندم گواهی‌شده از سوی سازمان جهاد کشاورزی برای این اتحادیه از ۷۵۰ تن در سال زراعی گذشته به ۲۵۰۰ افزایش‌یافته است.

خزایی ادامه داد: همچنین این اتحادیه تاکنون در طبقه مادری ۲۵۰ تن گندم خریداری کرده است.

کد مطلب 3715908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha