۱۳ مرداد ۱۳۹۵، ۷:۲۶

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان:

کهگیلویه وبویراحمد قطب تولید ماهی خاویاری در کشور می شود

کهگیلویه وبویراحمد قطب تولید ماهی خاویاری در کشور می شود

یاسوج- رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: استان به یکی از قطبهای تولید ماهی خاویاری در کشور تبدیل می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، جعفر گوهرگانی شامگاه سه شنبه در جمع خبرنگاران افزود: تولید آزمایشی ماهیان خاویاری در استان با موفقیت در حال انجام است.

وی بیان کرد: پرورش ماهیان خاویاری در منطقه ده شیخ موفق بوده و ۱۷ کیلوگرم خاویار از این مزرعه پرورش ماهی استحصال شده است.

گوهرگانی اظهار داشت: در راستای افزایش پرورش ماهیان خاویاری در استان در آبهای پایین دست سد کوثر تولید این نوع ماهی آغاز می شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به توسعه واحدهای گلخانه ای در استان گفت: در سه سال گذشته ۲۰ واحد گلخانه‌ای گل شاخه بریده و زینتی با مساحت ۱۰ هکتار در استان به بهره‌برداری رسید.

گوهرگانی با بیان اینکه اجرای سه هکتار گلخانه نیز در استان در حال اجرا است، گفت: در بخش توسعه گلخانه ها در استان ۷۰۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری انجام شده است.

وی اعتبارات هزینه شده طی سه سال در بخش مکانیزاسیون را نیز ۴۰۰ میلیارد ریال عنوان کرد.

کد مطلب 3730487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha