پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۱:۳۰

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ایلام خبر داد:

فعالیت ۱۴۳ سازمان مردم نهاد مبارزه با مواد مخدر در استان ایلام

فعالیت ۱۴۳ سازمان مردم نهاد مبارزه با مواد مخدر در استان ایلام

ایلام -دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ایلام از فعالیت ۱۴۳ سازمان مردم نهاد در این استان برای مقابله با اثرات سوء این معضل اجتماعی خبر داد.

رضا صادقیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این موسسات در حوزه های فرهنگی و پیشگیری ، درمان و بازتوانی، کاهش آسیب و صیانت های اجتماعی، آموزش، اشتغالزایی و کارآفرینی فعالیت می کنند.

وی با اشاره به برگزاری نشست های این شورا در سال جاری افزود: سه جلسه با حضور استاندار و ۲۳ جلسه شهرستانی و ۱۳ جلسه کمیته تخصصی تاکنون برگزار شده است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر ایلام ادامه داد: فعالیت های این شورا در پنج حوزه مقابله با ورود و عرضه مواد مخدر ، فرهنگی و پیشگیری، درمان ، حمایت های اجتماعی و حقوقی و قضایی و توسعه مشارکت های مردمی و سازمان های مردم نهاد تدوین شده است.

صادقیان اجرای ۲۰ برنامه تلویزیونی «پک» با محوریت آشنایی مردم استان و بویژه نسل جوان و نوجوان با اثرات مخرب مصرف مواد مخدر ، برگزاری ۵۰ کارگاه آموزشی و ۳۰ نمایشگاه پیشگیری از اعتیاد را از دیگر فعالیت های شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ایلام عنوان کرد.

گفتنی است ایلام با وجود همسایگی با استان های کرمانشاه ، لرستان و خوزستان که از نظر شیوع مواد مخدر وضعیت چندان مناسبی ندارند، در کانون ترانزیت و مصرف مواد مخدر قرار ندارد ولی روش ها و مخدرهای صنعتی جدید روز به روز در حال گسترش بوده و همین عامل لزوم دقت و توجه مسئولان را برای مقابله با این تهدید خانمان سوز دوچندان می کند.

بر اساس آمارهای غیر رسمی حدود ۱۲ هزار نفر در استان ایلام به دام اعتیاد مبتلا شده اند.

کد خبر 3733131

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha