علی اکبر ثقفی تهیهکننده سینما در گفتگو با خبرنگار مهر درباره زمان آغاز فیلمبرداری فیلم سینمایی «اینجا آدم تنهاست» به کارگردانی دخترش فاطمه ثقفی گفت: این فیلم تا ۱۰ روز دیگر کلید می خورد و تمام صحنه های آن در تهران فیلمبرداری می شود. برخی از عوامل آن را هم انتخاب کرده ایم اما تا زمانی که حضور این افراد در این فیلم قطعی نشود نمی توانم چیزی بگویم.
وی افزود: «اینجا آدم تنهاست» که ممکن است نام آن نیز تغییر کند، یک موضوع اجتماعی-خانوادگی دارد و درباره پیرمرد ۷۰ ساله ای است که تلاش می کند با آدم ها ارتباط برقرار کند اما کمتر کسی با او رابطهای برقرار میکند و... .
این تهیه کننده با اشاره به فیلم سینمایی «روسی» به کارگردانی فرزندش امیرحسین ثقفی نیز گفت: فیلمنامه این اثر همچنان در مرحله بازنویسی است و پیش تولید و بازبینی لوکیشنهای آن از اواسط شهریور ماه آغاز خواهد شد.
ثقفی در پایان خاطرنشان کرد: سه سکانس اصلی «روسی» در مکان های برفی چند شهرستان فیلمبرداری می شود، اما هنوز این شهرستان ها را برای فیلمبرداری انتخاب نکرده ایم.


نظر شما