پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۱۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۸:۱۷

گزاوش خبرنگار مهر از برزیل؛

نوشاد عالمیان: بازی سختی در پیش دارم

نوشاد عالمیان: بازی سختی در پیش دارم

ملی پوش تنیس روی میز ابراز امیدواری کرد که بتواند حریف اسلوونیایی خود را شکست داده و به دور سوم المپیک صعود کند.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به ریو، نوشاد عالمیان که در دور نخست رقابت های تنیس روی میز قرعه استراحت دارد امروز باید در دور دوم به مصاف حریفی از اسلوونی برود. عالمیان پیش از این دیدار اظهار داشت: بازی راحتی ندارم اما تلاش می کنم بتوانم شروع خوبی داشته و این بازی را با برد تمام می کنم.

وی تصریح کرد: رقابت برادرم را از نزدیک تماشا می کنم. امیدوارم خوب بازی کند و نتیجه بگیرد.

عالمیان تاکید کرد که  برای برد کار سختی دارد چون حریفش قدرتمند است. او سال ٢٠١١ نفر سوم اروپا شده است. 

به گزارش خبرنگار مهر، سی و یکمین دوره بازیهای المپیک با حضور بیش از ۱۰ هزار ورزشکار از ۲۰۶ کشور از ۱۵ تا ۳۱ مردادماه به میزبانی شهر ریودوژانیرو برزیل برگزار خواهد شد. کاروان ورزش ایران در دوره قبل که به میزبانی لندن برگزار شد با کسب ۱۲ مدال (۴ طلا، ۵ نقره و ۳ برنز) به عنوان هفدهمی دست پیدا کرد.

کد خبر 3733682

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha