پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۴ مرداد ۱۳۹۵، ۹:۱۹

فرشید پارسی‌کیا به مهر گفت:

مجسمه‌های سیاسی‌ام به فرد خاصی اشاره ندارد/ سابقه آگهی‌نویسی

مجسمه‌های سیاسی‌ام به فرد خاصی اشاره ندارد/ سابقه آگهی‌نویسی

فرشید پارسی کیا از برپایی یک نمایشگاه مجسمه و چاپ کتاب دایره المعارف شعارها و آگهی‌های تبلیغاتی خبر داد.

فرشید پارسی‌کیا در گفتگو با خبرنگار مهر درباره فعالیت های خود در آینده نزدیک گفت: مهمترین پروژه ای که دست دارم انتشار دایره المعارف شعارهای تبلیغاتی و برپایی یک نمایشگاه مجسمه در زمستان است.

این هنرمند گرافیست که پیش از این کتاب «۱۰۰ آگهی مطبوعات ایران از دهه ۲۰ تا ۵۰» را به چاپ رسانده درباره رویکردش در کتاب جدید خود توضیح داد: در این کتاب رویکردم تصویری نیست و در همین بازه زمانی یعنی تا سال ۱۳۵۷ نزدیک به چهار هزار آگهی است به لحاظ شعارهای آن مورد بررسی قرار داده ام و در واقع آرایه های ادبی به کار رفته در آنها، تاریخ نگاری این آگهی ها و نویسنده آنها را مشخص کرده ام. مثلا کسانی چون محمدعلی سپانلو یا شمس لنگرودی بخش مهمی از این شعارها را گفته اند که شاید اگر من این کتاب را نمی نوشتم این موضوع ناگفته می ماند و من به واسطه تحقیقاتی که داشته ام و سابقه ادبیاتی ام به این موضوع اشراف داشتم.

وی درباره اینکه این کتاب برای چه کسانی جذاب خواهد بود و آیا هنرمندان تجسمی هم از آن استقبال می کنند بیان کرد: گمانم این است که بیشتر کسانی که در تبلیغات هستند و یا کمپین نویس ها از این کتاب استقبال کنند و البته برای برخی ها در حوزه ادبیات و هنر هم کنجکاوی برانگیز خواهد بود.

پارسی‌کیا درباره نمایشگاه مجسمه هایش نیز گفت: در حال ساخت تعدادی سردیس با متریال برنز هستم تا در زمستان نمایشگاهی از این آثار برپا کنم. در واقع این سردیس ها شخصیت های سیاسی هستند اما به شخص خاصی اشاره ندارند و ذهنی هستند؛ گرچه هر کدام جریان سیاسی و حزبی را نمایندگی می کنند که در فرم آنها مشخص خواهد شد.

این نویسنده و مجسمه‌ساز که نزدیک به یک سال است گالری «دنا» را راه اندازی کرده درباره رویکرد خود در برپایی نمایشگاه های این گالری نیز عنوان کرد: ما از ابتدای تاسیس گالری روی این موضوع تاکید کردیم که هویت ما برپایی نمایشگاه های محتوامحور است البته شخصا نمایشگاه هایی که آثار انتزاعی و آبستره را به نمایش می گذارد و مخاطب با خواندن استیتمنت نمایشگاه هم از آن سر در نمی آورد در این گالری برپا نمی کنم. رویکردمان این نیست صرفا یک تعداد کار به نمایش بگذاریم تا تعدادی اثر بفروشیم. گرچه اقتصاد هنر برایمان مهم است اما دوست دارم به نقد اجتماعی در این گالری پرداخته شود و با کیوریتورهایی نیز صحبت شده است تا در همین زمینه کار کنند.

کد خبر 3739976

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha