پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ مرداد ۱۳۹۵، ۱۵:۱۱

فرماندار آبدانان:

راه اندازی فرودگاه آبدانان دارای صرفه اقتصادی است

راه اندازی فرودگاه آبدانان دارای صرفه اقتصادی است

ایلام- فرماندار آبدانان گفت: راه اندازی دوباره فرودگاه این شهرستان بر اساس ارزیابی های صورت گرفته دارای صرفه اقتصادی است.

مجید عسگری در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: فرودگاه نظامی شهرستان آبدانان یکی از فرودگاه های فنی و دارای شرایط و استانداردهای ملی است که سال ۱۳۵۲ به منظور مقاصد نظامی و استفاده های ترابری و لجستیکی نیروی هوایی احداث شد و  در دوران جنگ هشت ساله نیز مورد استفاده های تدارکاتی و عملیاتی قرار می گرفت.

وی افزود: پروازهای شرکت ساها نیز تا سال ۷۴ در این فرودگاه انجام می شد که پس از آن پروازی در این فرودگاه انجام نشده که منجر به از بین رفتن زیرساخت های فرودگاه قدیمی شهرستان آبدانان شد.

فرماندار آبدانان یادآور شد: برای راه اندازی مجدد این فرودگاه تغییر کاربری و موافقت آن از سوی ارتش ، تامین تجهیزات و سیستم های ناوبری و تعمیر و روکش آسفالت نیاز است.

عسگری اعتبار مورد نیاز برای راه اندازی دوباره فرودگاه قدیمی آبدانان را حدود ۹۰ میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: موافقت شرکت های هواپیمایی برای برقرار دوباره خط پروازی در این مسیر نیز باید صورت پذیرد.

وی تاکید کرد: راه اندازی این فرودگاه می تواند جمعیت یک میلیونی در گستره شهرستان های پلدختر استان لرستان ، شوش و اندیمشک در استان خوزستان و شهرستان های جنوبی استان ایلام را تحت پوشش قرار دهد و از این لحاظ کاملا صرفه اقتصادی دارد.

فرماندار آبدانان اضافه کرد: این فرودگاه در منطقه ای قرار گرفته که از نظر موقعیت نشست و برخاست و طول و عرض باند در موقعیت بسیاری مناسبی است و دارای ۱۳ پارامتر است که فرودگاه ایلام از این مزیت ها برخوردار نیست و بر اساس اعلام مسئولان نیروی هوایی ارتش از موقعیت بسیار خوبی برای فعالیت های آموزشی برخوردار است.

شهرستان آبدانان بر اساس سرشماری سال ۹۰ بیش از ۴۷ هزار نفر جمعیت دارد و در ۱۶۴ کیلومتری جنوب ایلام قرار دارد.

کد خبر 3743261

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha