نصرت الله علیرضایی در گفتگو با خبرنگار مهر با تبریک هفته دولت اظهارداشت: این هفته بهترین فرصت برای ارائه برخی دستاوردهای دولت به مردم است و طبق روال سالهای گذشته امسال نیز با افتتاح صدها طرح عمرانی، خدماتی، فرهنگی، اقتصادی و ورزشی ذائقه مردم با خدمت مسئولان شیرین خواهد شد.
وی بیان کرد: در هفته دولت روزها پر تراکمی را داریم و با حضور چند وزیر و معاونان وزارت خانه های مختلف شاهد افتتاح طرح های متنوعی در مناطق استان خواهیم بود.
مدیرکل روابط عمومی استانداری قزوین تصریح کرد: فردا استان قزوین میزبان معاون اول رئیس جمهور دکتر جهانگیری، مهندس نعمت زاده وزیر صنعت و حاجی بهرامی معاون سازمان برنامه و بودجه است.
وی افزود: همچنین معاون وزیر راه و شهرسازی نیز فردا برای افتتاح پنج هزار واحد مسکن مهر به قزوین سفر می کند و این واحدها به متقاضیان واگذار خواهد شد.
علیرضایی اضافه کرد: در سفر دکتر جهانگیری ۵ واحد بزرگ صنعتی با ۳ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری افتتاح خواهد شد که با بهره برداری از این واحدها ۸۳۰ شغل جدید برای مردم ایجاد خواهد شد.
وی اظهارداشت: در این سفر ۲۰۰ تن از مدیران و فعالان اقتصادی با معاون اول رئیس جمهور نشستی صمیمانه خواهند داشت تا دغدغه ها و نگرانی و پیشنهادهای خود را مطرح کنند و در دانشگاه آزاد نیز دیدار معاون اول رئیس جمهور با منتخبان استان پیش بینی شده که می تواند دستاوردهای خوبی داشته باشد.
دبیر شورای اطلاع رسانی استان قزوین اظهارداشت: همچنین استان قزوین در هفته دولت میزبان حجت الاسلام شهیدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور است و در تاریخ ششم شهریور ماه نیز حجت الاسلام انصاری معاون حقوقی رئیس جمهور در استان حضور خواهد یافت.
وی بیان کرد: شرکت در جلسه شورای اداری استان، نشست با اصناف، گروههای مختلف قضایی، فرهنگی، ورزشی و سیاسی و نشست خبری از دیگر برنامه های پیش بینی شده در سفر حجت الاسلام انصاری به قزوین است.
علیرضایی گفت: در هفته دولت همچنین میزبان حجت الاسلام پور محمدی وزیر دادگستری نیز خواهیم بود و در جلسات مختلف دغدغه های این حوزه مطرح خواهد شد.
وی ضمن تقدیر وتشکر از همراهی همه مسئولان برای تدارک برنامه های سفر وزرای دولت به استان از تلاش و حضور موثر خبرنگاران رسانه های گروهی برای پوشش برنامه های سفر وزرا تشکر و قدردانی کرد.


نظر شما