به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، مقامات اروپایی و آمریکایی فعال در حوزه مقابله با تروریسم اعلام کردند که همکاری اطلاعاتی میان کشورهای عضو اتحادیه اروپا و شرکای بین المللی آنها از زمان حملات تروریستی داعش به پاریس در نوامبر ۲۰۱۵ با روندی رو به جلو همراه بوده است.
مقام «هماهنگ کننده عملیاتهای مقابله با تروریسم» در اتحادیه اروپا با ارائه گزارشی در سال ۲۰۱۵ افشاء کرد که تعدادی از کشورهای عضو این اتحادیه به پایگاه داده های «اینترپل» متصل نیستند و به همین دلیل، قصور و اشتباهات بسیاری در ردیابی مبارزان خارجی بوجود می آید و افزون بر این، گذرگاههای مرزی در داخل کشورهای عضو حوزه شنگن نیز به طور کامل و دقیق ثبت نشده اند.
«دیک شوف» مقام هماهنگ کننده امنیت و مقابله با تروریسم هلند در «مرکز مطالعات استراتژیک و بین المللی» اظهار داشت: «ما شاهد پیشرفتی چشمگیر در آمار مربوطه به مشارکت اطلاعاتی در حوزه مبارزه با تروریسم بوده ایم که این روند عملاً بعد از حملات پاریس آغاز شد».
از سوی دیگر، ژنرال «فرانسیس تایلور» معاونت اطلاعاتی وزارت امنیت داخلی آمریکا می گوید که واشنگتن شاهد آن است که روند همکاری اطلاعاتی میان شرکای اروپایی اش با یک «پیشرفت چشمگیر» همراه بوده است.


نظر شما