پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۴ شهریور ۱۳۹۵، ۲۳:۱۷

رئیس سازمان بهزیستی کشور:

مرکز اورژانس اجتماعی اردبیل تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد

مرکز اورژانس اجتماعی اردبیل تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد

اردبیل – رئیس سازمان بهزیستی کشور تاکید کرد که در صورت مشارکت و تخصیص اعتبارات لازم، مدرن‌ترین مرکز اورژانس اجتماعی اردبیل تا پایان امسال به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، انوشیروان محسنی شامگاه چهارشنبه در دیدار با استاندار اردبیل اضافه کرد: یکی از تعهدات ما در استان اردبیل ایجاد اورژاس اجتماعی با کیفیت و مدرن است که عملیات ساخت آن پیگیری می شود.

وی یا تاکید بر اینکه این پروژه هم اکنون بالغ بر ۸۰ درصد پیشرفت دارد، تصریح کرد: از همان ابتدا قرار شده که این طرح با ۵۰ درصد اعتبارات استانی و ۵۰ درصد اعتبارات ملی احداث شود که تاکنون نیز مشارکت مطلوبی را داشته ایم.

رئیس سازمان بهزیستی کشور ابراز امیدواری کرد که با روند فعلی و نیز با مشارکت بیشتر استاندار اردبیل این پروژه مهم تا پایان سال به بهره برداری برسد.

وی در عین حال به اشاره به کمبود اعتبارات ملی به دلیل شرایط اقتصادی ویژه دولت متذکر شد: با ایجاد این مرکز می توان بخش مهمی از آسیب های اجتماعی اردبیل را کاهش و خدمات مطلوبی را به افراد آسیب دیده ارائه داد.

محسنی کاهش طلاق را از مهمترین اقدامات این مرکز در سطح کشور دانست و با تاکید بر اینکه مراکز اورژانس اجتماعی تاکنون در این خصوص موفقیت های زیادی را کسب کرده است، متذکر شد: یکی از استان های موفق در این زمینه اردبیل بوده است.

وی همچنین در بیان اهداف سفر خود به استان اردبیل بازدید ا مراکز و طرح های در دست اجرا و پیگیری سیاست ها و برنامه های اجرایی بهزیستی در استان را برشمرد و یادآور شد: قرار است در این سفر ببینیم که برنامه های عملیاتی مدنظر سازمان در چه مرحله ای قرار دارد.

کد خبر 3769816

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha