به گزارش خبرنگار "مهر" در ساري، نماينده ولي فقيه در مازندران با بيان مطلب فوق در خطبه هاي امروز نماز جمعه مركز استان افزود: دنيا به سوي دكترين مهدويت و تفكر مهدي موعود پيش رفته است.
امام جمعه ساري با اشاره به اينكه مردم مازندران ولايتمدار مي باشند تصريح كرد: عاشقان امام زمان جشن نيمه شعبان را با شكوه برگزار كنند. آيت الله نور الله طبرسي همچنين به قيام خونين 17 شهريور 57 اشاره كرد و اظهار داشت: اين روز يادآور رشادتها و جانفشاني هاي جوانان غيور ايران اسلامي مي باشد.
وي با بيان اينكه در اسلام بي سوادي معنا ندارد، روز جهاني بي سوادي را به نمازگزاران تبريك گفت و خاطرنشان كرد: دين اسلام دين فهم، بصيرت، دانائي و توانائي مي باشد. امام جمعه ساري همچنين به سالروز ننگين 11 سپتامبر اشاره كرد و افزود: در آن مدت آمريكا جنايتكار قصد توطئه افكني و جنگ ستيزي به كشور ايران را داشت ولي ملت غيور ايران با دفاع جانانه از كيان و ناموس خود كاري كردند كه آمريكا هيچ غلطي نتوانست بكند.
طبرسي در پايان گفت: آمريكا با هر دسيسه و توطئه در صدد است ما را به سمت خود بكشاند و دستيابي ما را به فناوري هاي هسته اي و علم روز دور كند ولي اين را بداند كه ملت ايران به راحتي و با هيچ دسيسه اي گول اين جاني و تروريسم قرن را نخواهد خورد و بر حق مسلم دستيابي به انرژي هسته اي خود پايبند است.


نظر شما