به گزارش خبرنگار مهر، محمد نجفی ظهر پنجشنبه در نشست مجمع عمومی هیئت فوتبال استان بوشهر اظهار داشت: در دو تا سه سال فعالیت در هیئت فوتبل استان اقدامات بسیار خوبی انجام شده است.
وی افزود: تلاش کردیم تا ساختارسازی مناسب را در فوتبال استان بوشهر داشته باشیم و به همین منظور کمیتههای مختلفی از جمله بانوان، مسابقات، نقل و انتقالات و . . . تشکیل شد.
رئیس هیئت فوتبال استان بوشهر بیان کرد: ایرانجوان یک نام تاریخی در فوتبال بوشهر است و امیدواریم شاهد ترقی و بهبود وضعیت این تیم و رفع مشکلات ایرانجوان باشبم.
وی با تقدیر از تلاشهای شهرداری و شورای شهر بوشهر برای احیای مجدد تیم فوتبال شاهین، اضافه کرد: با تلاشهای مجموعه شورا و شهرداری و زحمات آقایان کفاشیان و افراشته، تیم شاهین که تا مرز تعلیق رفته بود مجددا احیا شده است.
نجفی با اشاره به وضعیت دیگر تیمهای فوتبال استان بوشهر که در مسابقات کشوری حضور دارند، ادامه داد: کارگر بنه گز و پرسپولیس گناوه در لیگ دسته سوم هستند و امیدواریم شاهد حضور مجددشان در لیگ باشیم.
وی خاطرنشان کرد: در فوتبال پایه در بدو ورود، ما یک تیم داشتیم و با توجه به میزبانیهای هیئت فوتبال استان، شش تیم در لیگ برتر داریم و فعال شدن یکی از بزرگترین آکادمیها در حال رقمخوردن است.


نظر شما