پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۴ مهر ۱۳۹۵، ۱۸:۰۴

دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی اعلام کرد

جایزه جهانی خشت طلایی تهران گامی مثبت در توسعه روابط بین الملل

جایزه جهانی خشت طلایی تهران گامی مثبت در توسعه روابط بین الملل

دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی، جایزه جهانی خشت طلایی تهران را گامی مثبت در جهت توسعه روابط بین الملل دانست و گفت: کلان شهرهای آسیایی از این جایزه جهانی، استقبال خوبی داشته اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد خدادادی با بیان این که جایزه جهانی خشت طلایی ایده ای بسیار خوب از طرف شهردار تهران است، گفت: خوشبختانه تا کنون دو دوره جایزه جهانی خشت طلایی با استقبال خوب سایر کشورها، برگزار شده است و در سال جاری نیز سومین دوره این جایزه جهانی با حضور کشورهای مختلف برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به این که طی این جایزه بهترین پروژه های شهری انتخاب می شوند، افزود: در دبیرخانه مجمع شهرداران آسیایی که ارتباط زیادی با پایتخت ها و کلان شهرهای آسیایی دارد، حدود ٦٧ شهر عضو هستند، ما هم از کانال خود هم در سال های گذشته و نیز سال جاری، اطلاع رسانی های لازم برای جایزه جهانی خشت طلایی را به نوبه خود انجام می دهیم تا شهرهای عضو بتوانند به موقع پروژه های خود را ارسال کنند.

دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی با اعلام این که در سال گذشته و امسال نیز تعدادی از اعضای مجمع شهرداران آسیایی پروژه های خود را ارائه داده اند، خاطر نشان کرد: جایزه جهانی خشت طلایی یک پروژه بین المللی است که پیشنهاد دهنده این رویدادمهم، شهرداری تهران بوده است و درواقع برگزاری این جایزه جهانی گامی مهم در جهت معرفی شهر تهران و فعالیت هایش در سطح بین الملل خواهد بود که می تواند در آینده نیز گام مثبتی در روابط بین الملل محسوب شود.

خدادادی با اشاره به شناسایی شهر تهران و پیشرفت تهران در سایه این جایزه جهانی، اظهار کرد: سایر کشور ها نیزایده جایزه جهانی خشت طلایی را بسیار مثبت ارزیابی می کنند، چرا که از این طریق به همگرایی، تبادل تجربیات و شناسایی شهرها در رابطه با توسعه شهری و نیز مدیریت شهری، نائل خواهند شد.

کد خبر 3796173

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha