صفی الله کرامتی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به کاهش دمای شدید استان زنجان طی چند روز آینده کشاورزان زنجانی هر چه سریعتر نسبت به برداشت محصولات باغی خود اقدام کنند.
وی اظهار کرد: کشاورزان زنجانی برای جلوگیری از سرما زدگی محصولات کشاورزی تمهیدات گرمایشی را برای جلوگیری از سرما زدگی محصولات را در دستور کار قرار دهند.
مدیر کل مدیریت بحران استان زنجان گفت: با توجه به گزارش هواشناسی دمای استان زنجان از امروز تا روز جمعه کاهش محسوسی خواهد داشت و احتمال سرما زدگی محصولات وجود دارد.
کرامتی تاکید کرد: کشاورزان برای کاهش سرما زدگی محصولات کشاورزی نسبت به دود کردن و مه آلود کردن باغات اقدام کنند.
وی گفت: همکاری کشاورزان می تواند در کاهش خسارات سرما زدگی محصولات کشاورزی موثر باشد و از خسارت های احتمالی جلوگیری می کند.
نظر شما