پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۸ مهر ۱۳۹۵، ۱۱:۵۸

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی قزوین:

آموزش و پرورش مهمترین نقش را درفرهنگ سازی پدافند غیرعامل دارد

آموزش و پرورش مهمترین نقش را درفرهنگ سازی پدافند غیرعامل دارد

قزوین- معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش استان قزوین گفت: در آموزش و پرورش باید به فرهنگ سازی و آگاهی بخشی پدافند غیرعامل بیشتر پرداخته شود.

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی سمیعی ظهر چهارشنبه در پنجمین گردهمایی اعضای کمیته پدافند غیرعامل آموزش و پرورش استان که با حضور معاونین و کارشناسان در سالن جلسات این اداره کل برگزار شد اظهار کرد: فعالیت های خوبی در سطح استان در بحث پدافند غیر عامل انجام پذیرفته است.

وی با بیان اینکه در مجموعه موارد حفاظتی اقدام، هدایت و تهدید سه اصل مهم است افزود: تهدید همیشه هست، ممکن است ساختاری باشد، ممکن است در مسائل آموزش و پرورش هم باشد، باید با پدافند غیر عامل اقدام کنیم قبل از اینکه اهداف مان مورد تهدید قرار گیرد، همه کارها در راستای اقدام و عمل در برابر تهدید است و مهمترین ویژگی آن پیشگیری است.

معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی قزوین اضافه کرد: لزوم هوشیاری در برابر تهدیدات بسیار مهم است، باید در کف مدرسه هم در خدمت دانش آموزان باشیم و در زمینه پدافند غیرعامل آموزش لازم را به آنها بدهیم، پدافند غیرعامل باید ارتباط تنگاتنگی با مدرسه داشته باشد.

سمیعی خاطر نشان کرد: آسیب های فضای مجازی فرزندان ما را مورد هدف قرار داده است، امروز تهدید در کیف دانش آموزان، خانه و همراه آن هاست، در آموزش و پرورش باید به فرهنگ سازی و آگاهی بخشی پدافند غیرعامل پرداخته شود.

گفتنی است آیین استانی پدافند غیرعامل در روز ۲ آبان ماه در هنرستان شهید انصاری برگزار خواهد شد.

کد خبر 3800048

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha