پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۳۰ مهر ۱۳۹۵، ۲۱:۲۵

مدیرکل ورزش و جوانان گلستان:

مرحله نهایی جام روستا قهرمان گلستان یکشنبه آغاز می‌شود

مرحله نهایی جام روستا قهرمان گلستان یکشنبه آغاز می‌شود

گرگان – مدیرکل ورزش و جوانان گلستان گفت: مرحله نهایی نخستین دوره رقابت‌های ورزشی جام روستا قهرمان استان گلستان یکشنبه دوم آبان آغاز می‌شود.

بهمن طیبی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: پس از پایان مرحله مقدماتی این مسابقات که در آن هزار و ۵۰۰ تیم از ۳۰۰ روستای استان طی یک ماه با یکدیگر رقابت کردند، ۲۲ تیم از ۱۴ شهرستان و هشت بخش راهی مرحله نهایی شدند.

وی افزود: در دور نخست مرحله حذفی ۶ دیدار برگزار می‌شود که گلیداغ (مراوه تپه) میزبان خیوه لی (آق قلا) است، فارسیان (چشمه ساران) از پیچک محله (علی آباد کتول) پذیرایی می‌کند. یساقی (کردکوی) میزبان شفیع آباد (خان ببین) خواهد بود، یکه قوز (کلاله) پذیرای شیرنگ اولیا (کمالان) است، ایگدر سفلی (گنبدکاووس) از تقر تپه (بهاران) میزبانی می‌کند و نودیجه (گرگان) در روستای خودش به مصاف دوزین (مینودشت) می‌رود.

طیبی ادامه داد: در مرحله یک هشتم نهایی نیز برندگان دیدارهای فوق به ترتیب با تیم‌های زینب آباد (رامیان)، سر محله (بندرگز)، خواجه نفس (گمیشان)، یلمه سالیان (وشمگیر)، قرنجیک خواجه خان (گلدشت) و آراقویی (داشلی برون) دیدار خواهند کرد و در دو دیدار دیگر این مرحله نیز پنج پیکر (بندرترکمن) میزبان ازدار تپه (آزادشهر) است و کهنه کلباد (نوکنده) از صادق آباد (گالیکش) پذیرایی می‌کند.

وی یادآور شد: تیم‌های شرکت کننده در پنج رشته فوتسال، والیبال و طناب کشی (آقایان) و آمادگی جسمانی و طناب کشی (بانوان) با یکدیگر به رقابت خواهند کرد.

کد خبر 3802049

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha