پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۰ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۰۱

با سرعت ۸۶ کیلومتر در ساعت؛

تندباد شهرهای اردبیل را درنوردید/پیش‌بینی بارش برف از چهارشنبه

تندباد شهرهای اردبیل را درنوردید/پیش‌بینی بارش برف از چهارشنبه

اردبیل- با ورود سامانه جدید بارشی، تندباد با سرعت ۸۶.۵ کیلومتر در ساعت طی ۲۴ ساعت گذشته اکثر شهرهای استان اردبیل را درنوردید.

به گزارش خبرنگار مهر، هفته گذشته تجربه بارش سنگین برف در اردبیل شوک جوی قابل‌توجهی را به دنبال داشت به‌طوریکه در پی بارش نزدیک به نیم متری برف در مناطق مرکزی و جنوب استان، خسارات متعددی به باغات، تأسیسات شهری و مزارع وارد شد.

با وجود اطلاع‌رسانی زودهنگام وضعیت جوی روند عادی زندگی شهروندان با اختلال همراه شد تا جایی که بسیاری از کسبه فعالیت خود را به مدت چند روز تعطیل کردند و مدارس و دانشگاه‌ها نیز تعطیل اعلام شد.

چند روزی از بارش سنگین برف سپری نشده است که هواشناسی استان از وزش بادهای تند و موج دوم بارش برف خبر می‌دهد.

بادهایی که در اغلب مناطق استان وزیدن گرفته و اینبار نوید بارش مجدد برف و باران اما نه در اندازه و وسعت بارش قبلی را می‌دهد.

مدیرکل هواشناسی استان اردبیل تأکید کرد: با ورود سیستم بارشی جدید وزش باد در اغلب مناطق استان آغاز شده است.

علی دولتی مهر در گفتگو با خبرنگار مهر تصریح کرد: سرعت تندباد طی دو روز گذشته در اردبیل ۸۶.۵ کیلومتر در ساعت، در فرودگاه اردبیل ۷۵.۶ کیلومتر در ساعت، در بیله سوار ۵۷ کیلومتر در ساعت، در مشگین شهر ۷۲ کیلومتر در ساعت و در سرعین ۶۵ کیلومتر در ساعت به ثبت رسیده است.

وی افزود: همچنین سرعت وزش باد در نیر ۸۳ کیلومتر در ساعت، در نمین ۴۰ کیلومتر در ساعت، در فیروز آباد ۶۵ کیلومتر در ساعت، در خلخال ۴۷ کیلومتر در ساعت، در گرمی ۲۱ و در پارس‌آباد ۳۰ کیلومتر در ساعت محاسبه شده است.

مدیرکل هواشناسی استان نتیجه وزش باد را تغییر دمای اغلب مناطق و افت دما طی روزهای آتی عنوان و اضافه کرد: به ویژه از روز چهارشنبه موج سرما وارد استان شده و بارش برف و باران در اغلب مناطق پیش‌بینی می‌شود.

دولتی مهر تأکید کرد: هر چند سامانه سرعت زیادی داشته و روز پنج‌شنبه از منطقه خارج می‌شود اما هوای سرد تا روز جمعه در منطقه حاکم است. 

کد خبر 3811662

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha