به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از استانداری زنجان، اسداله درویش امیری شامگاه یکشنبه در دیدار با نیما عسگری دانش آموز امانت دار زنجانی، در این دیدار که جهت تقدیر از این نوجوان زنجانی برگزار شده بود، خاطرنشان ساخت: امانت داری این دانش آموز از تعلیم و تربیت صحیح والدین او نشات گرفته است.
وی با بیان اینکه اقدام پسندیده "نیما" بار دیگر نام زنجان را در سطح کشور مطرح نمود، اظهار داشت: با وجود فرهنگ غنی دینی و اجتماعی استان زنجان، وجود شخصیتهای ارزشمندی چون نیما عسگری دور از انتظار نیست.
در ابتدای این دیدار "نیما عسگری" در خصوص ماجرایی که برای او اتفاق افتاده بود توضیح داد و گفت: در ایستگاه اتوبوس منتظر آمدن اتوبوس بودم که ناگهان چشمم به کیف دستی که در کنار جوی آب جا مانده بود، افتاد، چند دقیقهای منتظر ماندم ولی کسی سراغ کیف نیامد.
وی ادامه داد: وقتی در آن را باز کردم متوجه شدم تعدادی کارت بانکی و مدارک داخل کیف است. کارتهایی که همه رمزهای آن و موجودی حسابها کنارش بود، در آن لحظه به هیچ چیزی جز پیدا کردن صاحب کیف فکر نکردم.
این دانش آموز 13 ساله مقطع متوسطه اول استعدادهای درخشان زنجان گفت: با بررسی شماره تلفنهایی که داخل گوشی موبایل بود، صاحب کیف را پیدا کردم و وقتی صاحب کیف آن را تحویل گرفت، بسیار خوشحال شد و 200هزار تومان را به عنوان هدیه به من داد که آن را قبول نکردم و گفتم من پاداشم را از خدا میگیرم.
از طرف استاندار زنجان یک دستگاه دوچرخه، یک دست لباس ورزشی بهمراه لوح تقدیر به نیما عسگری اهدا شد.


نظر شما