پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ آبان ۱۳۹۵، ۱۱:۲۵

رئیس هیئت ورزش‌های جانبازان و معلولین قم در گفتگو با مهر:

مشکلات مالی دلیل حضور نیافتن والیبال نشسته قم در لیگ است

مشکلات مالی دلیل حضور نیافتن والیبال نشسته قم در لیگ است

قم - رئیس هیئت ورزش های جانبازان و معلولین قم با بیان این که نظر مدیران ورزش قم روی معلولان مثبت است، گفت: مشکلات مالی عامل عدم حضور والیبال نشسته قم در لیگ است.

محمد پیروز منش در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت:مدال طلای حسین گلستانی در پارالمپیک ریودوژانیرو خستگی را از تن ما خارج کرد و امیدوارم گلستانی در پارالمپیک آینده در توکیو هم حضور داشته باشد و باز هم برای استان ما افتخار آفرینی کند.

وی افزود: ما می تواستیم سید حسین حسینی جد را هم در تیم ملی داشته باشیم و امیدوارم به زودی وی نیز به تیم ملی برسد اما نظر کادر فنی تیم ملی والیبال نشسته این بود که از گلستانی استفاده شود البته امید زیادی داریم که سهمیه ما در مسابقات برون مرزی بعدی افزایش پیدا کند.

رئیس هیئت ورزش‌های جانبازان و معلولین قم گفت: ما در والیبال نشسته ظرفیت خوبی داریم اما به دلیل مشکلات مالی نتوانسته‌ایم تیمی در لیگ داشته باشیم و در بسکتبال با ویلچر هم تیم داشته‌ایم که تیم دوم ایثار ماهان تندیس با مشکلاتی مواجه شد و تیمی تحت عنوان اتحاد معصومیه تشکیل شده و باشگاه هم تصمیم گرفت دیگر تیم دوم در لیگ دسته اول نداشته باشد.

پیروز منش بیان داشت: اداره کل ورزش و جوانان شاید بتواند سالی ۵ میلیون تومان به ما کمک کند در حالی که ما ۱۵ رشته ورزشی فعال داریم و این بودجه خنده دار است البته نظر مدیران ورزش قم چه در گذشته و چه در حال، روی هیئت معلولان مثبت بوده و هست و از این بابت باید از نگاه مثبت اداره کل ورزش و جوانان قدردانی کنم.

وی عنوان کرد: برخی فکر می‌کنند استانداری پول دارد در حالی که آن‌ها شاید بودجه فرهنگی داشته باشند و نمی‌توانند در ورزش هزینه کند و  به همین دلیل گاهی ورزشکار که آگاهی ندارد انتقاد می‌کند که چرا مسئولان به فکر ورزش نیستند و پولی در کار نیست در حالی که محدودیت‌ها و قوانین را نیز باید در نظر بگیریم.

رئیس هیئت ورزش های جانبازان و معلولین قم تصریح کرد:  مراسم تجلیل از ورزشکاران پارالمپیکی حدود ۴ روز وقت من را گرفت و من اهل مصاحبه نیستم اما مشکلات به قوت خویش باقی است به طوری که ورزشکار نزد ما می‌آید و برای دو و میدانی زمین می‌خواهد، والیبال نشسته زمین می‌خواهد، حسین گلستانی به عنوان یک بازیکن بین المللی و کلاس جهانی باید در زمینی بازی کند که کف آن خراب است و همه اینها برای ما دغدغه است.

کد خبر 3820597

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha