هافبك تيم فوتبال استقلال تهران با بيان اين مطلب به خبرنگار مهر گفت: به تصميم مربيان احترام مي گذارم . من يك بازيكن هستم و وظيفه اي غير از اين ندارم . پاسخگويي در خصوص دلايل نيمكت نشيني يا خروج نام من از فهرست تيم نيز وظيفه مربيان است . شما مي توانيد با پرسش از آنها حداقل مرا از اين سردرگمي خارج كنيد!
وي افزود: من دراين باره اظهار نظري نمي كنم و اعتقاد دارم كه عزت من دست خداست، نه بنده او . با توجه به همين مسئله خود را آماده مي كنم تا در بازيهاي آتي اگر نياز شد به ميدان بروم.
نوازي در پاسخ به اين سئوال كه "چرا در تيم استقلال به جاي استفاده از تاكتيك تيمي واتكا به سانترهاي بازيكني چون محمد نوازي به پرتابهاي اوت عليزاده دل بسته مي شود؟ " گفت: بالاخره اين هم جزيي از اتفاقات فوتبال است وپرتاب اوت دستي نيز نوعي تاكتيك محسوب مي شود . تا هر زمان كه نياز باشد نيز از اين رويه براي گلزني بهره مي بريم. تفاوتي نمي كند كه چطور برابر حريفان پيروز مي شويم ، مهم كسب نتيجه است كه تا به امروز در اين زمينه موفق نشان داده ايم .
هافبك تيم فوتبال استقلال تهران تصريح كرد: تا به امروز شاهد برگزاري سه هفته از مسابقات ليگ برتر بوده ايم و تيم ما پس از استقلال اهواز رده دوم جدول را در اختيار دارد. با اينحال نمي توانيم از صدر نشيني و قهرماني ياد كنيم. خيلي زود است كه بخواهيم به اين چيزها فكر كنيم.
نظر شما