پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ آذر ۱۳۹۵، ۲۰:۱۴

جانشین قرارگاه قدس جنوب شرق سپاه:

مردم بلوچستان استکبار ستیز و مدافع ارزش های انقلاب هستند

مردم بلوچستان استکبار ستیز و مدافع ارزش های انقلاب هستند

زاهدان - جانشین قرارگاه قدس جنوب شرق نیروی زمینی سپاه گفت: مردم بلوچستان با نیروی غیرت و وطن پرستی در مقابل تجاوز انگلیسی ها به استان به خوبی نقش آفرینی کردند.

به گزارش خبرنگار مهر، سردار امان الله گشتاسبی بعد از ظهر شنبه در مراسم رونمایی از تندیس همایش «نقش مردم بلوچستان در استکبارستیزی و دفاع مقدس» که در سالن اجتماعات قرارگاه قدس برگزار شد، اظهار داشت: مردم غیور بلوچستان همواره با تمدن آریایی در جوار مرزهای آبی و خاکی استان سکونت داشته اند و ثابت کرده اند که هیچگاه در طول تاریخ اسیر زر وزور، استکبار و عوامل خود فروخته نشده اند.

وی افزود: وجود ۵۰۰ شهید اهل سنت که  جان خود را در راه اسلام و ولایت در طبق اخلاص گذاشته اند نمونه ای از جانفشانی های این مردم فداکار و مرزدار است.

وی تصریح کرد: مردم بلوچستان آنجا که اهل بیت (ع) و اسلام را در خطر دیدند در میدان های حق علیه باطل حضور یافتند و شهدای مدافع حرم را به اسلام تقدیم کردند.

 جانشین قرارگاه قدس جنوب شرق نیروی زمینی سپاه خاطرنشان کرد: مردم ایران از اقوام و طوایف مختلف با وحدت و اقتدار برای شرافت و حفظ تمامیت ارزی در جنگ تحمیلی در مقابل دشمنان تا بن دندان مسلح ایستادند که مردم این خطه نیز یکی از نقش آفرینان این حماسه و دلیری بودند.

وی افزود: ملت ایران امروز جدای از سران طوایف و دولتمردان نیست واین اتحاد و همراهی  جایگاهی رفیع را برای کشور رقم زده است.

وی با اشاره به برگزاری همایش نقش مردم بلوچستان در استکبار ستیزی و دفاع مقدس گفت: همایش یکصدمین سالگرد مبارزات مردم بلوچستان علیه استعمار ۲۴ آذر در دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز بکار می کند و تا ۲۶ آذر ادامه دارد.

کد خبر 3846493

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha