پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۰ آذر ۱۳۹۵، ۱۹:۵۶

رئیس پلیس‌راه اردبیل:

۳ پاسگاه پلیس‌راه در محورهای مواصلاتی اردبیل احداث می‌شود

۳ پاسگاه پلیس‌راه در محورهای مواصلاتی اردبیل احداث می‌شود

اردبیل – رئیس پلیس‌راه استان اردبیل از احداث سه پاسگاه پلیس‌راه در محورهای مواصلاتی استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت فتاحی شامگاه شنبه در حاشیه جلسه بررسی پروژه‌های احداث پاسگاه در اردبیل به خبرنگار مهر گفت: در حال حاضر شش پاسگاه پلیس‌راه در محورهای مواصلاتی استان فعال هستند.

وی افزود: با این وجود این میزان پاسخگوی نیاز موجود نیست و به عنوان مثال در برخی محورها از جمله اردبیل- سرچم لازم است تعداد پاسگاه‌ها افزایش یابد.

رئیس پلیس‌راه استان تأکید کرد: افزایش پاسگاه‌ها بر اساس وضعیت ایمنی محورهای مواصلاتی برنامه‌ریزی می‌شود و در پی مطالعات صورت گرفته احداث یک پاسگاه در محور اردبیل – سرچم در دستور کار قرار گرفته است.

فتاحی متذکر شد: فونداسیون این پاسگاه اجرا شده و با وجود اینکه قول تحویل آن در سال جاری داده شده بود اما قرار است در سه‌ماهه اول سال آینده تحویل شود.

وی تأکید کرد: احداث دو پاسگاه در گرمی و بیله سوار نیز در دستور کار قرار گرفته است و محل احداث این دو پاسگاه مشخص شده است.

رئیس پلیس‌راه استان به پوشش کامل محورهای مواصلاتی از سوی پلیس‌راه استان تأکید کرد و افزود: در طرح زمستانی پلیس‌راه نیز  تمامی پاسگاه‌ها  مشارکت خواهند داشت.

فتاحی متذکر شد: در طول طرح زمستانی پاسگاه‌ها مسئولیتی برای اسکان مسافران در راه مانده ندارند و برای این منظور محل‌های مناسبی با هماهنگی سازمان های مرتبط تعبیه شده است.

کد خبر 3846509

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha