پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۸ دی ۱۳۹۵، ۱۴:۵۴

ابراهیم جوادی:

خراسان باید عدم تمایل به میزبانی جام تختی را اعلام می‌کرد

خراسان باید عدم تمایل به میزبانی جام تختی را اعلام می‌کرد

عضو شورای فنی تیم‌های ملی کشتی آزاد به عدم همکاری استانداری خراسان در خصوص میزبانی جام تختی در مشهد واکنش نشان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ابراهیم جوادی با بیان اینکه جهان پهلوان تختی ارادت ویژه ای به امام رضا (ع) داشت و قبل و بعد از هر مسابقه ای به پابوس آن حضرت می رفت، گفت: بسیار خوشحال شدم که قرار است جام تختی در شهر مشهد و در جوار بارگاه ملکوتی امام رضا (ع) برگزار شود، اما انگار مسئولان استانداری خراسان رضوی و استاندار هنوز کار جدی برای برگزاری این رقابت ها نکرده اند که این موضوع باعث نگرانی جامعه کشتی شده است.

دارنده چهار مدال طلای جهان تصریح کرد: رقابت‌های بین المللی جام تختی سالیان سال به عنوان مهمترین تورنمنت بین المللی ایران برگزار می شود و به نوعی با برگزاری این تورنمنت یاد و خاطره جهان پهلوان برای مردم زنده می شود.

وی افزود: در چند سال اخیر به همت فدراسیون کشتی این رقابت ها در سطح بسیار بالایی و با حضور تیم های مطرح و قدرتمند دنیا برگزار می شود و امسال نیز قرار است این مسابقات در سه رشته آزاد، فرنگی و پهلوانی برگزار خواهد شد.

دارنده مدال برنز المپیک اظهار داشت: جام تختی جزو یکی از مهمترین تورنمنت های بین المللی کشتی جهان نیز محسوب می شود که قهرمانان بزرگی در این رقابت ها حضور یافته اند. به تازگی نیز در طرح پیشنهادی به اتحادیه جهانی نیز جزو مهمترین تورنمنت قاره آسیا مطرح شده است.

مربی سابق تیم ملی تصریح کرد: تختی در قلب و ذهن مردم ایران جای دارد و هر ورزشکاری آرزویش الگو قرار دادن مرام و خصلت های پهلوانی و جوانمردی اوست. برگزاری رقابت های بین المللی به نام وی کمترین کاری است که می توان برای این اسطوره ورزش ایران انجام داد، چراکه در سایر کشورهای دنیا مسابقات بزرگی به نام قهرمانان خود برگزار می کنند. به عنوان نمونه می توان به جام مدوید، علی اف، سیراکوف، یاشاردوغو، دیوید شولتز اشاره کرد.

عضو شورای فنی تیم های ملی کشتی آزاد گفت: کشتی به عنوان ورزش ملی کشور نیازمند حمایت و نگاه ویژه مسئولان است و امیدوارم مسئولان استانداری خراسان رضوی هرچه زودتر موضع خود را در مورد برگزاری این رقابت های مهم بین المللی در شهر مشهد روشن کند. طبیعتا اگر خواستار برگزاری این مسابقات نبودند باید زودتر از اینها اعلام می کردند تا فدراسیون کشتی با دست بازتری در مورد میزبان جدید تصمیم گیری می کرد.

کد خبر 3862549

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha