مهرداد بابایی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر اظهار کرد: به دنبال وقوع حادثه آتش سوزی و فروریختن مجتمع تجاری پلاسکو واقع در بلوار جمهوری تهران، متأسفانه تعدادی از پرسنل فداکار و جان بر کف آتش نشانی تهران در زیر آوار محبوس و گرفتار شده اند.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه اورژانس ۱۱۵ استان البرز به منظور امدادرسانی به مصدومان این حادثه، به حالت آماده باش کامل درآمده اند، گفت: پنج دستگاه آمبولانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس در منتهی الیه محدوده عملیاتی اورژانس البرز در اتوبان کرج به سمت تهران مستقر شده است.
رئیس مرکز حوادث و فوریت های پزشکی استان البرز تاکید کرد: بالگرد پایگاه هوایی اورژانس نیز در صورت نیاز آماده امداد رسانی خواهد کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، ساختمان پلاسکو صبح امروز دچار حریق شد و پس از چند ساعت فرو ریخت، پیرحسین کولیوند، سرپرست اورژانس کشور از خروج ۷۰ مصدوم از زیر آوار خبر داده و گفته است: قطعا تعدادی افراد فوتی داریم اما آماری از این تعداد در دست نیست.
شهردار تهران نیز گفته است: در حال حاضر بین ۲۰ تا ۲۵ نفر از همکاران آتش نشانی زیر آوار گرفتار شده اند و به هیچ وجه افراد عادی زیر آوار نیستند.
ساختمان پلاسکو، ساختمانی در ضلع شرقی چهارراه استانبول تهران است، از این ساختمان ۱۷ طبقه به عنوان اولین ساختمان مرتفع و مُدرن ایران یاد میشود که در سال ١٣٤٣ ساخته شد.
نظر شما