به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی صبح پنجشنبه در کلاس تفسیر قرآن کریم در اراک، با اشاره به حادثه آتش سوزی و فرو ریختن ساختمان پلاسکو در تهران، اظهار داشت: این حادثه نشان داد که در زمینه مدیریت امور شهری و نوسازی بافت های فرسوده باید اقدامات جدی تری صورت پذیرد.
وی افزود: همچنین این سانحه ضرورت تقویت بیش از پیش مدیریت بحران برای مواجهه با هر گونه سوانح و حوادث احتمالی را آشکار ساخت چرا که اگر این آمادگی وجود داشته باشد خسارات و تلفات حوادث تا حد زیادی کاهش می یابد.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی بیان کرد: بسیاری از سوانح به این دلیل رخ می دهند که نظارت به موقع و اجرای امور قانونی صورت نگرفته در صورتی که اقدام صحیح و به هنگام می توانست از بروز آن حادثه جلوگیری کند.
دری نجف آبادی تصریح کرد: هم اکنون در بسیاری از نقاط کشور و به تبع آن استان با مشکلات ناشی از بافت های فرسوده مواجه هستیم که اگر این مساله ساماندهی و به موقع مدیریت نشود زمینه ساز بروز بحران است.
وی خاطرنشان ساخت: از سوی دیگر در زمینه ساخت و سازهای جدید نیز باید نظارت جدی از سوی سازمان های ناظر و مسئول صورت پذیرد و در واقع اهمیت ساخت و ساز ایمن باید در میان مردم نهادینه شود.
نماینده ولی فقیه در استان مرکزی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به فرارسیدن دهه فجر انقلاب اسلامی گفت: دهه فجر برای ما دهه عزت و پیروزی اسلام، معرفت و اخلاق است، پس باید فضای معنوی بر برنامه های این دهه حاکم باشد و از تشریفات و تجملات پرهیز شود.
دری نجف آبادی افزود: جنبه معنوی و مردمی این جشن ها باید حفظ شود و از تشریفات و ریخت و پاش جلوگیری کنیم چرا که دهه فجر برای ما جشن عزت و معرفت و اخلاق است پس باید فضای معنوی و انقلابی بر برنامه ها حاکم باشد.
وی اضافه کرد: باید جنبه آموزندگی و مبنای دینی و معنوی جشن های دهه فجر کاملا درنظر گرفته شده و رویکرد برنامه ها تببین شخصیت و افکار امام راحل و آرمان های انقلاب اسلامی به ویژه برای نسل جوان باشد.
نظر شما