۱۹ بهمن ۱۳۹۵، ۱۴:۴۶

استاندار لرستان:

وحدت بین مردم یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی ایران است

وحدت بین مردم یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی ایران است

خرم آباد - استاندار لرستان گفت: وحدت بین مردم یکی از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی ایران است.

به گزارش خبرنگار مهر، هوشنگ بازوند امروز در مراسم پرشکوه نماز وحدت در محل بیت نماینده ولی فقیه در لرستان و امام جمعه خرم آباد در سخنانی ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و درود به روح شهدا اظهار داشت: انقلاب دستاوردهای بسیار زیاد و بزرگی برای ما به ارمغان آورده است.

وی تاکید کرد: ما باید این دستاوردها و نقاط قوت را به نسل های فعلی و آینده منتقل کنیم.

استاندار لرستان در ادامه سخنان خود از وحدت کلمه به عنوان یکی از بهترین دستاوردهای انقلاب یاد کرد و گفت: وحدت کلمه از ابتدای انقلاب شکل گرفته و پایه این وحدت در ابتدا امام خمینی(ره) و اکنون نیز رهبر انقلاب است.

وی با بیان اینکه وحدت و همچنین رهبری باعث پیشرفت این انقلاب و کشور است گفت: وحدت، خیلی از تهدیدها را از بین برده و آن را به فرصت تبدیل می کند.

استاندار لرستان با بیان اینکه بعد از ۳۸ سال باز هم چشم دشمنان به این انقلاب است و به این انقلاب طمع داردند افزود: مانع این طمع وحدت است که باید در کشور وجود داشته باشد وحفظ شود.

وی با بیان اینکه در سطح استان لرستان، این وحدت به وضوح دیده می شود گفت: وحدت راه حل غلبه بر چالش ها بوده و یکی از بزرگترین دستاوردهای انقلاب است که همگان باید در سر لوحه کار خود قرار دهند.

کد خبر 3900129

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha