۲۵ بهمن ۱۳۹۵، ۱۷:۴۱

مدیر حوزه بحرانیه قم:

نظامی شدن فضای کشور بحرین به نفع حکومت و ملت نیست

نظامی شدن فضای کشور بحرین به نفع حکومت و ملت نیست

قم - مدیر حوزه بحرانیه گفت: شاهد نظامی شدن فضای بحرین هستیم که این به نفع نظام و ملت نیست و هر دولتمردی که از حالت‌های نظامی علیه ملت استفاده کند زوال خود را تسریع می‌بخشد.

به گزارش خبرنگار مهر، شیخ عبدالله الدقاق ظهر دوشنبه در همایش ششمین سالگرد انقلاب مردم بحرین که در تالار قدس مجتمع امام خمینی(ره) برگزار شد، اظهار داشت: ملتی که در مسیر مقاومت شهید داده قطعا به پیروزی می‌رسد.

وی گفت: ملتی که شهید داده است، به خداوند توکل می‌کند و حرکت خود را با مدیریت رهبری آگاه همانند شیخ عیسی قاسم دنبال می‌کند به پیروزی قطعی می‌رسد.

ملت بحرین همیشه زنده و پویا هستند

مدیر حوزه بحرانیه قم بابیان اینکه سنت حیات بر تغییر است، افزود: ملتی که عزم و اراده را تغییر داده باشد ملتی زنده است به همین خاطر ملت ثابت قدم بحرین همیشه زنده و پویا هستند و همه آزادگان جهان به این ملت صبور افتخار می‌کنند.

وی تصریح کرد: نظام بحرین که به ظلم و ستم علیه ملت مظلوم پرداخته است قطعا شامل آیات قرآن مبنی بر عذاب الهی می‌شود و تکلیفش در دنیا و آخرت معلوم است.

آل خلیفه از سرنوشت صدام و قذافی عبرت بگیرد

حجت الاسلام الدقاق عنوان کرد: آل خلیفه باید به سرنوشت صدام توجه داشته باشد که چگونه با در اختیار داشتن هزاران سرباز و قتل عام تعداد بیشماری بی گناه سرانجام در برابر چشم میلیون‌ها نفر به دار آویخته شد.

وی ادامه داد: قذافی با ظلم مستمری که به مردم می‌کرد سرانجام به سرنوشت سیاه همانند صدام گرفتار شد لذا هیچ حاکمی نمی‌تواند با ستم علیه ملت باقی بماند و حاکم ظالم به زباله دان تاریخ سپرده می‌شود.

مدیر حوزه علمیه بحرانیه گفت: هر حاکمی که به ظلم و ستم علیه مردم بپردازد در سرنگونی نظام خود تعجیل کرده و این یک معادله و سنتی تاریخی است که هیچ تردیدی در آن نیست و حاکمان بحرین اگر بخواهند اوضاع از دست آنان خارج نشود باید از اینها درس عبرت گرفته و عاقلانه حکومت کنند.

ملت بحرین دست از حمایت رهبر خود بر نمی‌دارد

وی صبر و بصیرت را لازمه پیروزی دانست و افزود: ملت بحرین ملتی بسیار بزرگ است که زیباترین صحنه‌های رشادت را به نمایش گذاشته‌اند.

حجت الاسلام الدقاق بیان داشت: خدا همبستگی مطلوبی میان ملت بحرین ایجاد کرده و این ملت به حمایت از رهبر خود ادامه می‌دهند.

وی با بیان افزایش التهاب در بحرین و بحران آفرینی توسط نظام این کشور، گفت: ما در ششمین سالگرد انقلاب بحرین شاهد نظامی شدن فضای کشور هستیم که این به نفع نظام و ملت نیست و هردولتمردی که از حالت‌های نظامی علیه ملت استفاده کند زوال خود را تسریع بخشیده است. 

کد مطلب 3906231

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha