پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۱ اسفند ۱۳۹۵، ۱۴:۲۳

طی مراسمی انجام شد؛

تجلیل از ۱۳۰ رده مقاومت برتر امربه معروف ونهی ازمنکرخراسان جنوبی

تجلیل از ۱۳۰ رده مقاومت برتر امربه معروف ونهی ازمنکرخراسان جنوبی

بیرجند- طی مراسمی با حضور جمعی از مسئولان خراسان جنوبی، ۱۳۰ رده مقاومت برتر بسیج استان در حوزه امر به معروف و نهی از منکر تجلیل شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، طی مراسمی پیش از ظهر چهارشنبه ، ۱۳۰ رده مقاومت برتر بسیج استان در حوزه امر به معروف و نهی از تجلیل شدند.

رئیس بسیج کارمندان خراسان جنوبی در این مراسم بیان کرد: زیر بنای اسلامی کردن دولت، امر به معروف و نهی از منکر است.

مهدی صادق احمدی با بیان اینکه تذکر لسانی یک معروف بزرگ است، افزود: اگر بسیج نتواند امر به معروف و نهی از منکر را در جامعه نهادینه کند، هیچ ارگان دیگری نخواهد توانست این کار را انجام دهد.

وی با اشاره به وظایف بسیج کارمندان بیان کرد: در این قشر منکرهای رایج و معروفات فراموش شده شناسایی شده که از سال آینده مورد بررسی قرار می گیرد.

صادق احمدی بالابردن آگاهی های دینی را از اولین معروفاتی دانست که باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: دفاع از انقلاب، نظام و ولایت از دیگر معروفاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی با بیان اینکه خستگی ناپذیری و مقاربت در دفاع از ولایت یک معروف است، گفت: نزدیک کردن دل ها به یکدیگر، بصیرت و دشمن شناسی از دیگر معروفاتی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 3920962

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha