پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۸ اسفند ۱۳۹۵، ۷:۳۶

گفتگو با وزیر گردشگری آفریقای جنوبی؛

گردشگران آفریقایی در راه ایران/ تورهای آفریقا افزایش می یابد

گردشگران آفریقایی در راه ایران/ تورهای آفریقا افزایش می یابد

وزیر گردشگری آفریقای جنوبی گفت: برنامه‌ریزی‌هایی انجام شده تا افراد از آفریقای جنوبی به ایران بیایند پس باید نمایندگان تور هر دو کشور با یکدیگر بیشتر آشنا شوند.

دریک هانکوم وزیر گردشگری آفریقای جنوبی در گفتگو با خبرنگار مهر بیان کرد: امضای تفاهمنامه‌ای مشترک بین ایران و آفریقای جنوبی می‌تواند فراهم کننده پتانسیلی بالقوه برای یک چارچوب کاری به منظور همکاری کردن در کنار یکدیگر باشد و یک تعهد برای این همکاری. بخش مهمتر آن هم همکاری بین صنایع آفریقایی و صنایع ایران و به صورت خاص صنعت گردشگری و کار کردن به صورت بسیار نزدیک با صنایع ایران است.

وی گفت: برنامه‌ریزی‌هایی صورت گرفته تا افراد بیشتری از آفریقای جنوبی به ایران بیایند و همچنین ایرانیان بیشتری تجربه بودن در آفریقای جنوبی را به دست آورند اما برای بهبود این همکاری‌ها می‌بایست نمایندگان تور برای تجارت به آفریقا بروند و نمایندگان تورهای گردشگری ما نیز به ایران بیایند.

 هانکوم بیان کرد: آن‌ها نیازمند مردمی در ایران هستند تا در مورد آفریقا جنوبی با آن‌ها صحبت کنند و متوجه شرایط و علایق ایرانی‌ها برای سفر به آفریقا شوند. این می‌تواند یک همکاری دو طرفه بین آژانس‌های مسافرتی و خطوط حمل و نقل هوایی بوجود بیاورد چون امکان ایجاد پرواز دو طرفه میان ایران و آفریقا وجود دارد. بنابراین تلاش می‌کنیم تا به این کار سرعت داده شود.

کد خبر 3924731

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha