۲۸ اسفند ۱۳۹۵، ۱۶:۳۲

مدیرکل سازمان میراث فرهنگی اصفهان:

اقامتگاه های بوم گردی اصفهان به ۱۵۵ واحد افزایش یافت

اقامتگاه های بوم گردی اصفهان به ۱۵۵ واحد افزایش یافت

گلپایگان- مدیرکل سازمان میراث فرهنگی اصفهان گفت: با فعالیت اولین واحد بوم گردی گلپایگان، تعداد اقامتگاه های استان به ۱۵۵ واحد افزایش یافت.

به گزارش خبرنگار مهر، فریدون الله یاری، در حاشیه افتتاح اولین اقامتگاه بوم گردی شهرستان گلپایگان که ظهر امروز شنبه مورد بهره برداری قرار گرفت، اظهار داشت: در سال ۱۳۹۵ با توجه به شعار سال «اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» که از سوی مقام معظم رهبری اعلام شد یکی از حوزه هایی که میتوانست در مناطق کمتر توسعه یافته تحرک اقتصادی به وجود آورد، توسعه اقامتگاه بوم گردی بود که با فعالیت ۳۵ اقامتگاه بوم گردی در سال گذشته با سیاستگذاری ها و برنامه ریزی هایی که در استان پیگیری شد، تعداد اقامتگاه های بوم گردی در سال ۹۵ را به ۱۵۵ واحد گسترش دادیم.

وی افزود: امروز هم خوشبختانه شاهد افتتاح اقامتگاه بوم گردی شهرستان گلپایگان در حوزه غرب استان بودیم که لازم است زمینه توسعه این صنعت گردشگری را با تأسیس و راه اندازی این اقامتگاه ها فراهم کنیم.

مدیرکل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان اصفهان در راستای حمایت از اقامتگاه های بوم گردی تصریح کرد: یکی از سیاست های سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، اعطای تسهیلات ویژه بر اساس تفاهم نامه بین میراث فرهنگی و گردشگری با بانک کارآفرین است که در این راستا تا سقف یک میلیارد ریال تسهیلات با نرخ بسیار پایین و کامزد ۴ الی ۵ درصد در اختیار فعالین این بخش قرار می گیرد.

وی بیان داشت: تفاهم نامه مورد نظر، ظرفیت بسیار خوبی برای گسترش اقامتگاه های بوم گردی در استان است که امیدواریم از این فرصت به دست آمده در جهت رونق این صنعت استفاده مطلوب را شهرستان های استان به ویژه شهرستان هایی که جزء مناطق کمتر توسعه یافته هستند، نهایت استفاده را ببرند.

وی در راستای ارتقاء دفتر میراث فرهنگی و گردشگری گلپایگان به اداره اظهار کرد: فرایند ارتقاء دفاتر میراث فرهنگی به اداره، نیازمند پارامترهایی است که بر اساس امتیازاتی شامل توسعه زمینه های گردشگری و میراث فرهنگی در سازمان مدیریت کشور تدوین شده و بر این اساس شهرستان ها می بایست با افزایش امتیازات خود در جهت کسب این پارامتر اقدام کرده و در شهرستان گلپایگان نیز که از اولویت های سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان است فعالیت در این زمینه در حال شکل گیری است.

فعالیت اقامتگاه بوم گردی گلپایگان موجب توسعه فرهنگ اصیل این خطه است

در ادامه حسین فراست فرماندار گلپایگان ضمن تبریک پیشاپیش سال نو به تمامی مردم استان و شهرستان و تقدیر و تشکر از اولین دایرکنندگان اقامتگاه بوم گردی در شهرستان گلپایگان اظهار کرد: امروز شاهد فعالیت این مرکز فرهنگی و گردشگری در راستای توسعه فرهنگ اصیل گلپایگان بودیم که در واقع این امر نشان دهنده نگاه دولت به زمینه توسعه فرهنگ است که امیدواریم مردم گلپایگان نیز از سهم آورده دولت در خصوص فرهنگ بوم گردی و گردشگری استان استفاده لازم و مطلوب را کسب کنند.

به روز کردن فرهنگ تمدن چند هزار ساله مانع از فراموشی آن می شود

در ادامه مسعود کثیری مدیر اولین اقامتگاه بوم گردی و گردشگری شهرستان گلپایگان با بیان اینکه امیدواریم بهار سال جدید در راستای توسعه صنعت گردشگری برای شهرستان گلپایگان که یکی از نقاط پرجاذبه و دارای ابنیه های تاریخی و گردشگری فراوانی است بتوانیم نسبت به توسعه آن فراگیرتر اقدام کنیم، اظهار داشت: در آستانه نوروز و همزمانی آن با ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) یک تقارن بسیار زیبا و معنوی به وجود آورده است و امیدواریم سالی پربرکت برای مردم پیش رو داشته باشد.

وی با بیان اینکه دغدغه های بسیار زیادی در راستای مسایل فرهنگی برای مسئولین به ویژه مقام معظم رهبری و دولت خدمتگزار تدبیر و امید وجود دارد، افزود: تمامی این دغدغه ها به سبب تهاجم فرهنگی است که کشور و خانواده ها را نگران کرده و باعث تغییر سبک زندگی جوان ها و خانواده ها شده است.

مدیر روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه اصفهان تصریح کرد: نگرانی های به وجود آمده در راستای از بین رفتن فرهنگ دیرینه و چندهزار ساله ای است که در حال به فراموشی سپردن است لذا در این خصوص باید تدابیری اندیشیده شود و اموری را مد نظر قرار دهیم که متخصصین فرهنگ و تمدن، معتقد بر فرهنگ غالب و مبنایی هستند که زندگی بهتر را فراروی نسل امروز قرار دهد.

کثیری با اذعان به اینکه برای زنده نگه داشتن فرهنگ اصیل و تمدن ایران اسلامی باید رجوع به آثار و تمدن گذشته کرد، افزود: با به روز کردن فرهنگ غنی تمدن چند هزار ساله ایران مانع از فراموشی و کنار گذاشتن آن شویم و با فعالیت در زمینه های آثار و تمدن ایرانی به ویژه تأسیس و راه اندازی اقامتگاه های بوم گردی که یکی از توصیه های دولت محترم نیز می باشد در این راه قدم برداریم.

وی در پایان ضمن تقدیر از توسعه دهندگان زمینه های گردشگری و بوم گردی در شهرستان تاکید کرد: یکی از راه های زنده و پویا نگه داشتن تمدن اصیل ایرانی حمایت از خالقین آثار صنعت گردشگری به ویژه صنایع دستی است که می تواند زمینه های شناخت فرهنگ و تمدن ایرانی را برای نسل های امروز و آینده زنده نگه دارد.

کد خبر 3935458

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha