فریدون صادقی در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اجرای طرح امداد نوروزی در استان کرمانشاه از ۲۵ اسفند اظهار داشت: این طرح تا چهاردهم فروردین ۹۶ ادامه خواهد داشت.
معاون عملیات مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از برقراری ۲۵۹۱ تماس با این مرکز از ابتدای طرح نوروزی خبر داد و افزود: این تماس ها در مورد خدمات مشاوره ای، تصادفات جاده ای و شهری و درخواست های شهروندان بوده است.
صادقی با اشاره به اینکه از مجموع تماس ها تعداد ۹۲۸ تماس منجر به انجام مأموریت و اعزام آمبولانس شده، گفت: مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان در قالب طرح نوروزی ۵۵ پایگاه جاده ای و شهری را بکارگیری کرده همچنین سه مرکز سلامت در میدان امام خمینی(ره) کرمانشاه، سه راهی بیستون روانسر به جوانرود، شهرستان قصرشیرین به صورت ۲۴ ساعته آماده ارائه خدمت هستند.
وی از مراجعه ۳۹ هزار و ۶۴۳ نفر به بیمارستانهای استان کرمانشاه در از ابتدای طرح نوروزی خبر داد و بیان کرد: ۱۲۱۵ بیمار قلبی به بیمارستانها مراجعه کردند که بیشترین مراجعات نیز مربوط به این بیماران بوده است.
نظر شما