۱۶ فروردین ۱۳۹۶، ۱۰:۴۹

آغاز پخش یک مجموعه مستند انتخاباتی از فردا

آغاز پخش یک مجموعه مستند انتخاباتی از فردا

پخش مجموعه مستند «انتخاب خدمتگزار» ساخته حسن امامی از فردا در شبکه مستند آغاز می شود و تا زمان برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مجموعه مستند «انتخاب خدمتگزار» در ۱۳ قسمت ۲۰ دقیقه ای بر آن است تا در هر قسمت در کنار تعریفی ساده از یک حرفه، انتظارات صاحبان آن حرفه درباره رییس جمهور آتی را از زبان خودشان بیان کند.

در «انتخاب خدمتگزار» در هر قسمت موضوعی مشخص دنبال و از زوایای مختلف به آن پرداخته می شود.

سیاست خارجی و برجام، اقتصاد، آموزش و پرورش، آب و محیط زیست، مسکن، کشاورزی، صنایع غذایی، علم و فناوری، ورزش، فرهنگ، اخلاق و فضای مجازی، هنر، صنعت و تولید داخلی و سلامت عناوین موضوعات ۱۳ قسمت این مجموعه است.

برای هر موضوع این مستند در هر قسمت ۲۰ دقیقه ای، مخاطب پای حرف سه تا پنج نفر می نشیند که از انتظاراتشان نسبت به رییس جمهور درباره یک موضوع مشخص سخن می گویند.

حسن امامی تهیه کننده، نویسنده و کارگردان «انتخاب خدمتگزار» است، تصویربرداری را حسن سیدی پریشان برعهده داشته و تدوینگر پروژه علی اصغر صائبی است.

نخستین قسمت این مجموعه پنجشنبه ۱۷ فروردین از شبکه مستند سیما روی آنتن می رود و روال پخش این مجموعه در ادامه روزهای دوشنبه و پنجشنبه هر هفته ساعت ۲۲ خواهد بود.

کد مطلب 3944963

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha