پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ فروردین ۱۳۹۶، ۱۲:۵۵

به زودی نهایی می شود؛

تکمیل عملیات مرمت پل تقاطع بزرگراه های شهیدهمت وکردستان

تکمیل عملیات مرمت پل تقاطع بزرگراه های شهیدهمت وکردستان

پیشرفت مجموعه اقدامات مربوط به مقاوم‌سازی و بهسازی لرزه‌ای پل تقاطع بزرگراه‌های شهید همت و کردستان به مرز ۹۰ درصد رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر، مرتضی اسکندر مدیرعامل شرکت یادمان سازه ضمن اعلام خبر فوق افزود: مرمت پل تقاطع بزرگراه‌های شهید همت و کردستان که از قدمتی در حدود ۲۵ سال برخوردار است، تا پایان اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۶ به اتمام می رسد.

وی افزایش ابعاد فونداسیون پل از طریق اجرای عملیات حفاری، کاشت آرماتور و بتن‌ریزی، اتصال تک ستون‌ها به یکدیگر از طریق دیوارهای برشی و تقویت صندوقه‌های بتنی از طریق کاشت آرماتور و اجرای بتن با مقاومت بالا را از اقدامات انجام شده به منظور اطمینان بیشتر از عملکرد لرزه ای پل تقاطع بزرگراه های شهید همت و کردستان ذکر و اضافه کرد: ستون‌های این پل سوار رو در حال تقویت با استفاده از بتن خودمتراکم است.

به گفته مدیرعامل شرکت یادمان سازه، متعاقب اتمام اقدامات مربوط به مقاوم‌سازی، تعمیرات تخصصی پل تقاطع همت- کردستان شامل بهسازی درزهای انبساط و تعویض روکش آسفالت در دستور کار قرار می‌گیرد. همچنین قرار است نئوپرن‌هایی با ظرفیت باربری و جابجایی بالاتر جایگزین نئوپرن های فرسوده پل شود.

کد خبر 3955213

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha