۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۵۸

مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان:

۸۴/۵ درصد جمعیت سیستان و بلوچستان با سواد هستند

 ۸۴/۵ درصد جمعیت سیستان و بلوچستان با سواد هستند

زاهدان - مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: ۱۳۰ هزار نفر از افراد بیسواد زیر ۵۰ سال استان سیستان و بلوچستان طی سال های اخیر با سواد شدند.

علیرضا نخعی در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: طی سال های اخیر ۱۳۰ هزار نفر از افراد بیسواد زیر ۵۰ سال استان سیستان و بلوچستان با سواد شدند که با اضافه شدن این تعداد در حال حاضر ۸۴/۵ درصد جمعیت سیستان و بلوچستان با سواد هستند.        

وی افزود: در این مدت ۳۸ مدرسه که تعداد دانش آموزان آنها فقط ۱ تا ۵ نفر است در سطح استان سیستان و بلوچستان ایجاد شده و ۵۵۴۰ نفر نیروی جدید نیز جذب شدند.

وی تصریح کرد: در ۳ سال اخیر مسئولیت ۷۶۰ مدرسه در سیستان و بلوچستان به خود مردم واگذار شده که در این مدارس ۵۴ هزار دانش آموز تحصیل می کنند.

مدیر کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان ادامه داد: همچنین در سه سال گذشته ۶۹۰ مدرسه در سطح استان احداث شده و به تبع آن ۲ هزار ۵۰۰ کلاس درس تحویل شده و ۲هزار کلاس درس نیز در دست ساخت است.

وی افزود: این مهم با همکاری دولت و ۳۰۰ خیر مدرسه ساز انجام شده است.

کد مطلب 3962621

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha