به گزارش خبرنگارمهر، حجت الاسلام مرتضی مداح شامگاه یکشنبه در جمع هواداران دکتر روحانی در دامغان به میزبانی تالار همایش های اداره بهزیستی این شهرستان با اشاره به نقش این نامزد ریاست جمهوری در عرصه های داخلی و بین المللی اظهار داشت: امروز روحانی نه در داخل بلکه در عرصه بین المللی دارای چهره ای شناخته شده است.
وی به سابقه پنج دوره نمایندگی روحانی در مجلس شورای اسلامی و نایب رئیس وقت وی در مجلس اشاره کرد و گفت: روحانی در سنگر قانونگذاری عملکردی بسیار درخشانی داشت و عمر خود را در این راه با ارزش سپری کرده است.
مدیرکل سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با اشاره به اینکه موضوع مهم قانون و قانونگذاری با شخصیتی چون دکتر روحانی عجین است، تصریح کرد: رعایت قانون از مهمترین امتیازات وی به شمار می آید.
مداح با تاکید بر اینکه درایت و هوشمندی دکتر روحانی به عنوان یکی از افتخارات دولت تدبیر و امید به اهتزاز در آوردن پرچم حقوق شهروندی در کشور است، خاطرنشان کرد: فقط با عقل و تدبیر می توان کشور را اداره کرد و در این بین کلید روحانی توانست قفل هایی را که سالها باز نمی شد را باز کرد.
وی یادآورشد: روحانی همواره به دنبال عزت ایران و ایرانی بوده و بر این مهم تاکید فراوان داشته و دارد.
عضو کمیته روحانیان ستاد دکتر روحانی با بیان اینکه روحانی احتیاج به تبلیغ ندارد، اظهار داشت: اگر افرادی در بحث برجام بد عهدی کردند ما بد عهد نبوده و نیستیم، بلکه به همه تعهدات خود به خوبی عمل کردیم.
روحانی خاطرنشان کرد: متاسفانه در بحث مناظره اخیر برخی از نامزدها با برخورد کودکانه با خود متنی را آورده و قرائت کردند که با تهمت زدن بتوانند صندلی ریاست جمهوری را تصاحب کنند ولی نمی دانند مردم ما هوشیار و بیدار هستند و در روز ۲۹ اردیبهشت با تصمیم خود فرد مورد نظر را انتخاب خواهند کرد.
وی با انتقاد از برخی نامزدها که با بیان افزایش یارانه ها به دنبال کسب رای برای خود هستند، افزود: افزایش یارانه تورم زا است و با این کار می خواهند بار دیگر بر اقتصاد کشور آسیب وارد کنند.
عضو کمیته روحانیان ستاد دکتر روحانی گفت: امیدواریم مردم ایران در روز ۲۹ اردیبهشت و با حضور پرشور خود در پای صندوق های اخذ رای به ادامه برنامه های دولت تدبیر و امید رای دهند و زمینه ادامه خدمت دکتر روحانی را در دولت دوازدهم فراهم و حماسه ملی را خلق و جشن بزرگ ملی را برگزار کنند.


نظر شما