به گزارش خبرنگار مهر، رحیم بنا مولایی پیش از ظهر دوشنبه در نشست تخصصی بین فعالان اقتصادی البرز و هیئت تجاری آفریقا جنوبی، اظهار کرد: استان البرز در زمینه صنعت نساجی، داروسازی، ملزومات پزشکی، صنایع غذایی و قطعات خودرو، از ظرفیت ها وتوانمندی های بالایی برخوردار است و در این زمینه ها می تواند با کشور آفریقا جنوبی همکاری داشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین البرز از مراکز مهم آموزش عالی و تحقیقاتی در زمینه های ارائه خدمات مهندسی برخوردار است و ما می توانیم در این جهت نیز با آفریقا جنوبی همکاری متقابل داشته باشیم.
بنامولایی استقرار منطقه ویژه اقتصادی فرودگاه باری پیام (cargo) را یکی از مزیت های استان البرز اعلام کرد و گفت: استقرار گمرک فرودگاه پیام از ویژگی های مهم این منطقه است و ما می توانیم به صورت مستقیم با اختصاص هواپیمای باری تجارت بین استان البرز و آفریقای جنوبی را تا حد مطلوبی انجام دهیم.
وی تاکید کرد: فرودگاه پیام به عنوان منطقه ویژه اقتصادی برای انعقاد قراردادهای با خطوط هوایی آفریقای جنوبی برای انتقال کالاهای تجاری از جمله گوشت، گل و گیاه، میوه و سبزی جات اعلام آمادگی دارد.
رئیس اتاق بازرگانی البرز با اشاره به جاذبه های گردشگری استان البرز افزود: استان البرز در توسعه گردشگری، توریست ورزشی و توریست سلامت با کشور افریقا جنوبی اعلام امادگی می کند.
نظر شما