به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سپاه روح الله، محسن گلشنزاده در نشست ستاد هماهنگی بیست و هشتمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) استان مرکزی اظهار داشت: امسال به علت تقارن ایام ارتحال امام خمینی(ره) با ماه مبارک رمضان، از استانهای همجوار شهر تهران و شهرستانهایی که در فاصله ۱۵۰ کیلومتری از مرقد امام قرار دارند کاروان به مرقد مطهر امام راحل(ره) اعزام شود.
جانشین فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی ادامه داد: بر این اساس ارادتمندان به حضرت امام خمینی(ره) در استان مرکزی از شهرهای ساوه، زرندیه و اراک در روز چهاردهم خرداد به مرقد امام راحل در تهران اعزام میشوند.
گلشن زاده تصریح کرد: همچنین برگزاری آیین ویژه ارتحال امام خمینی(ره) و ۱۵ خرداد در تمام شهرهای استان مرکزی به ویژه اراک و خمین باشکوه تر از هر سال پیش بینی شده است.
وی گفت: همه اقشار مردم ایران اسلامی مدیون امام خمینی (ره) هستند و با شرکت در آئین عزاداری و بزرگداشت ارتحال امام (ره) و تجدید میثاق با آرمانهای آن حضرت به دنیا ثابت می کنند که دست از آرمان های مقدس نظام و انقلاب بر نمی دارند.
جانشین فرمانده سپاه روحالله استان مرکزی خاطرنشان کرد: همچنین ۱۵ خرداد سر آغاز مبارزه ملت مستضعف و مقاوم ایران به رهبری مرجعیت دینی در برابر حکومت طاغوت و ستمشاهی است.
گلشن زاده قیام خونین ۱۵ خرداد را اوج حرکت انقلابی مردم به رهبری امام راحل دانست و گفت: تدبیر و تفکر امام راحل برگرفته از اسلام ناب است و گرامیداشت حماسه ها و مجاهدت های امام راحل و شهدای انقلاب وظیفه ای همگانی است.
نظر شما