پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۱۹ خرداد ۱۳۹۶، ۱۱:۰۴

فرمانده مرزبانی ناجا؛

حادثه تروریستی تهران نمی‌تواند آرمان‌های انقلاب را خدشه‌دار کند

حادثه تروریستی تهران نمی‌تواند آرمان‌های انقلاب را خدشه‌دار کند

فرمانده مرزبانی ناجا گفت:حادثه کوچکی که در تهران رخ داد نمی تواند آرمان های انقلاب اسلامی را خدشه دار کند و این اقدام جوابی دندان شکن در جبهه نبرد در پی خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار مهر، آئین گرامیداشت چهلمین روز شهادت مدافع وطن استواریکم محسن دایی زاده با حضور فرمانده مرزبانی ناجا و جمعی از فرماندهان نظامی و انتظامی کشور در محل مسجد صاحب الزمان(عج) کرمان برگزار شد.

سردار قاسم رضایی در این مراسم گفت: ایران اسلامی با وجود قرار گرفتن در منطقه ای متلاطم، آرام است و این آرامش را مدیون شهدای مدافع چون دایی زاده هستیم.

وی اظهار کرد: مرزبانان  پاسدار حریم انقلاب اسلامی هستند و در هر نقطه ای تهدیدی صورت پذیرد با حداکثر قوا به مقابله خواهند پرداخت.

سردار رضایی در ادامه گفت: امنیت مرزهای جمهوری اسلامی ایران شایسته شکر و هزینه آن نثارخون جان بر کفان است لذا باطلین بدانند ایران اسلامی فرزندانی عاشورایی دارد و دشمنان بداند در این دنیا و آخرت سرنوشتی شوم خواهند داشت.

وی تاکید کرد:‌ درود می فرستیم به امت اسلامی و ملت بزرگوار ایران که با روحیه انقلابی خود در مقابل استکبار ایستادگی کردند، انقلاب اسلامی هدایای زیادی به ما عطا کرده که شریف ترین آن شهادت در راه پیروی از ولایت است که در این راستا شهدا ناظر و هدایتگر و خانواده شهدا، مرزیار انقلاب هستند.

سردار رضایی افزود: امروز فتنه های فرهنگی و اخلاقی، نظام اسلامی را تهدید می کند که لازمه مقابله با این تهدیدات بصیرت افزایی و پیروی از حریم ولایت است و جمعیتی که به تبعیت از مولای خود فریاد بزنند ما انقلابی هستیم فتنه در آن مملکت جایی نخواهد داشت.

فرمانده مرزبانی ناجا در پایان گفت: حادثه کوچکی که در تهران رخ داد نمی تواند آرمان های انقلاب اسلامی را خدشه دار کند و این اقدام جوابی دندان شکن در جبهه نبرد در پی خواهد داشت.

کد خبر 3999487

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha