۲۷ خرداد ۱۳۹۶، ۲۲:۰۳

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان لرستان خبر داد:

اکران فیلم «هامون و دریا» در کانون پرورش فکری کودکان لرستان

اکران فیلم «هامون و دریا» در کانون پرورش فکری کودکان لرستان

خرم‌آباد- مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان از اکران فیلم سینمایی«هامون و دریا» در سالن سینمای کودک کانون استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، همزمان با آغاز فصل تابستان دور جدید فعالیت‌های کانون نمایش در سطح کشور در حالی آغاز شد که در اولین روز فیلم سینمایی «هامون و دریا» در سالن سینمای کودک کانون استان لرستان با حضور تعدادی از اعضا و خانواده‌های علاقه‌مند اکران شد.

محمدجوادمحمدی مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لرستان دراین خصوص گفت: یکی ازفعالیت های جذاب برای  کودکان ونوجوانان دیدن فیلم است که درسالن های کانون، فیلم هایی با محوریت کودکان و نوجوانان و متناسب با سن این قشر آینده ساز پخش می شود.

وی افزود: همزمان با کلاس های تابستان، نمایش فیلم نیز در برنامه فعالیت های مراکز قرار دارد و اعضای کانون به همراه خانواده می توانند برای دیدن فیلم های تولید کانون به مراکز مراجعه کنند.

بر اساس این گزارش؛ فیلم «هامون و دریا»، قصه  نوجوان دوتار نوازی است که به همراه مادربزرگش در روستایی زندگی می‌کند. بین او و دریا دخترعمویش عشقی جاری است تا اینکه بیماری دریا (دختر قالیباف روستایی) هامون و تعدادی از نوجوانان روستا را به کویر می‌کشاند تا آن‌ها با گذر از آن مسیر پرخطر برای دریا دارو تهیه کنند و عشق واقعی این دو دلباخته معنا پیدا می‌کند.

کد خبر 4007458

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha