به گزارش خبرنگار مهر، به منظور مشخص کردن رئیس ژیمناستیک کردستان، مجمع انتخابات این هیأت روز سه شنبه ۱۳ تیرماه با حضور سرپرست فدراسیون برگزار خواهد شد.
این مجمع با شرکت سه کاندید برگزار می شود و برای به دست گرفتن سکان هیأت ژیمناستیک استان کردستان برنامه های چهار ساله خود را به مدت ۱۰ دقیقه در حضور اعضاء ارائه خواهند داد.
پرویز کفچه، فریبرز یخچالی و امید شیخ احمدی کاندیدا های شرکت کننده در انتخابات هیأت ژیمناستیک استان کردستان هستند که با برگزاری انتخابات یکی از این افراد به عنوان رئیس هیأت استان تعیین خواهد شد.
پیش از این سردار محمدی عنوان رئیس هیأت استان کردستان را بر عهده داشت که با اتمام دوره چهار ساله از ثبت نام و ادامه راه خودداری کرد.
مجمع انتخابات هیأت ژیمناستیک استان به ریاست شروین اسبقیان سرپرست فدراسیون و نایب رئیسی حامد جولائی مدیرکل ورزش و جوانان استان برگزار خواهد شد.


نظر شما