۱۱ تیر ۱۳۹۶، ۹:۴۳

با حضور سرپرست فدراسیون؛

مجمع انتخابات هیات ژیمناستیک استان کردستان برگزار می شود

مجمع انتخابات هیات ژیمناستیک استان کردستان برگزار می شود

سنندج - انتخابات هیأت ژیمناستیک کردستان با حضور سرپرست فدراسیون و اعضای مجمع در محل اداره کل ورزش و جوانان استان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، به منظور مشخص کردن رئیس ژیمناستیک کردستان، مجمع انتخابات این هیأت روز سه شنبه ۱۳ تیرماه با حضور سرپرست فدراسیون برگزار خواهد شد.

این مجمع با شرکت سه کاندید برگزار می شود و برای به دست گرفتن سکان هیأت ژیمناستیک استان کردستان برنامه های چهار ساله خود را به مدت ۱۰ دقیقه در حضور اعضاء ارائه خواهند داد.

پرویز کفچه، فریبرز یخچالی و امید شیخ احمدی کاندیدا های شرکت کننده در انتخابات هیأت ژیمناستیک استان کردستان هستند که با برگزاری انتخابات یکی از این افراد به عنوان رئیس هیأت استان تعیین خواهد شد.

پیش از این سردار محمدی عنوان رئیس هیأت استان کردستان را بر عهده داشت که با اتمام دوره چهار ساله از ثبت نام و ادامه راه خودداری کرد.

مجمع انتخابات هیأت ژیمناستیک استان به ریاست شروین اسبقیان سرپرست فدراسیون و نایب رئیسی حامد جولائی مدیرکل ورزش و جوانان استان برگزار خواهد شد.

کد خبر 4018709

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha